FHK flåede Team Sydhavsøerne fra hinanden

Fredericia Håndboldklub sejrede i sikker stil med 33-27 mod Team Sydhavsøerne.

På en blæsende torsdag aften skulle de lokale helte fra Fredericia Håndboldklub forsøge at få medvind i sejlene igen efter to tætte nederlag. Aftenens modstander var ingen ringere end Team Sydhavsøerne, der ligesom FHK var spået en plads i toppen af 1. division.

FHK kom bedst fra start. Forsvaret lukkede af, og Rune Schrøder foldede sig ud angrebsmæssigt sammen med Martin Bisgaard. Det gav FHK en føring på 10-6, som ved pausen var blevet til 16-10.

I anden halvlegs indledning fik Team Sydhavsøerne reduceret til 17-15, men så skruede FHK bissen på igen. Ind i målet kom Emil Tellerup, mens Frederik Krarup fordelte boldene med perfektion i angrebet.

Med ti minutter igen var den fredericianske føring på 29-20, men i slutningen af kampen blev der byttet lidt mål, hvilket gjorde, at kampen endte 33-27. Sejren betyder, at FHK nu er på andenpladsen.