Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

FHK fightede, men tabte til Aalborg

FHK fightede det bedste de havde lært, og pressede Aalborg i store dele af opgøret, men endte med at tabe 29-24.

Kampen startede i et voldsomt tempo med mange mål i begge ender. Det gjorde, at stillingen efter 12 minutter var 7-6, men tre Aalborg-scoringer i træk gjorde, at hjemmeholdet kom foran 10-6 og det fik Jesper Houmark til at forlange timeout.

Timeouten fik effekt, da FHK reducerede til 10-9, men en storspillende Mikael Aggefors i Aalborg-målet kom i vejen for FHK-skytterne, og så endte Aalborg med at gå til pause foran 15-11.

FHK lod sig ikke slå ud og med 19 minutter tilbage af opgøret var stillingen 18-16 efter flere flotte redninger fra Jimmi Andersen i målet, men Aalborg steppede igen op og kom foran 22-17.

Kampen bølgede frem og tilbage, men uanset situationen kæmpede FHK det bedste de havde lært. Med fem minutter igen var det ved at blive helt tæt, men FHK kom ikke tættere på end 25-23.

I den periode trådte Henrik Møllgaard i karakter for Aalborg, og sendte bolden i mål og lukkede kampen, der endte med en Aalborg-sejr på 29-24.

Næste gang FHK skal i aktion er den 1. november, hvor Århus venter i thansen ARENA.

seneste nyt

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere