seneste nyt

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

FHK faldt med ære mod Skjerns stjerner

FHK tabte fredag aften 29-25 på udebane til Skjern, der skruede op for tempoet efter FHK i kampens indledning var foran.

Emil Tellerup lagde ud i FHK-målet med den ene store redning efter den anden, og da Jimmi Andersen pillede et straffekast gav det en føring på 3-4 til FHK, og det sendte HK Ultras i ekstase i Skjern Bank Arena.

Skjern lugtede lunten og fik hurtigt kaldt tropperne sammen efter omkring ti minutters spil. Fra at have været i knæ fik Skjern vendt skuden, og det var især den unge keeper Robin Haug, der gjorde det onde ved FHK sammen med landsmanden Bjarte Myrhol, der gav FHK-forsvaret store problemer.

Efter 21 minutter var stillingen 10-6 til Skjern, men hen mod første halvlegs afslutning kom FHK bedre med og fik reduceret til pausestillingen 14-11.

Fra anden halvlegs start havde FHK svært ved at få gang i målscoringen, og det straffede Skjern med at score en del nemme mål på kontra, og det gjorde, at stillingen med 18 minutter igen var 22-13 i Skjerns favør.

I den resterende del af opgøret kæmpede FHK videre, og med flotte redninger af Tellerup og en skarp Kasper Young, der blev FHK-topscorer med syv mål på ni forsøg, fik FHK reduceret til slutresultatet 29-25.

Næste gang FHK skal i kamp er d. 28. september hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg.

seneste nyt

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere