FHK er godt kørende…

Det er ikke kun på håndboldbanen at FHK er godt kørende. Også uden for banen er Gudmundur & Co. godt kørende takket være P.Christensen, som sørger for at vores nye cheftræner ankommer med stil, til og fra thansen ARENA.

 

P.Christensen, som er platinpartner i klubben, er leveringsdygtige i mange forskellige bilmærker, hvor Mercedes er det foretrukne mærke blandt vores trænere, så de nemt og hurtigt kan komme rundt i landskabet. Bilerne kan skræddersyes efter behov, og præferencer, så de også passer ind i privatlivets gøremål. P.Christensen har været partner i to år og siden sidste sæson har de leveret biler til trænerne, hvor både FHK- og P.Christensen logo pryder bilerne, når de triller til og fra de danske håndboldhaller.

 

Afdelingsleder hos P.Christensen Kim Sørensen udtaler følgende om samarbejdet:

 

”At have været en del af denne fantastiske rejse gennem de seneste år i FHK har bare været fantastisk, og vi er jo kun lige begyndt. Med denne ambitiøse målsætning som FHK har via deres 3 års plan, går den perfekt hånd i hånd med P.Christensen målsætninger omkring vækst- og generelle oplevelser for kunden. Vigtigt er også at trænerne fungerer privat. Derfor har vi set ind i deres behov omkring hvilken bil de ønsker, og vi kan vist godt sige at de er godt kørende på alle fronter pt. Vi glæder os til at bakke op omkring holdet i vores fælles flotte kullise i hallen i 2022/23”  

 

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med P.Christensen de kommende år, så Fredericia Håndboldklub fortsat kan være godt kørende.

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer