Faktatjek: GOG – FHK…

Årets sidste kamp skal afvikles, når vi i morgen lørdag d. 17. december drager til det fynske, for at spille imod GOG.

De forsvarende danske mestre fra Sydfyn har også et travlt december-program, hvor der både skal spilles kampe i Herreligaen, såvel som Champions League og pokalturneringen

 

Senest i ligaen fik de sig lidt af en overraskelse, da de drog til Sønderborg og tabte til SønderjyskE med de imponerende cifre 42-37. Så der hersker vist ingen tvivl om, at de ligesom os har til hensigt at slutte efteråret af i ligaen med en sejr. GOG har masser af kvalitet i bagkæden, som synes stærkest i formationen: Simon Pytlick, Morten Olsen og Emil Madsen, der med deres hurtige spil kan skabe problemer for selv de dygtigste forsvarsspillere. Derudover bør deres træfsikre stregspiller Lukas Jørgensen fremhæves, som en spiller vi skal have styr på. I Herreligaens første 12 runder var den 23-årige stregspiller at finde på rundens hold imponerende 7 gange.

 

Herunder et faktatjek på de gulblusede fra GOG

 

Navn: GOG
Hjemmebane: Phønix Tag Arena
Cheftræner: Nicolej Krickau
Seneste 5 kampe: T-V-V-U-V
Indbyrdes opgør i denne sæson: FHK 28-34 GOG
Denne sæsons placering: Nr. 2 m. 29 point
Topscorer denne sæson: Højre Back – Emil Madsen m. 94 mål

 

I vores seneste opgør mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold storspillede Kristian Stoklund og lavede 8 mål på 10 forsøg, med tilhørende 4 assist. Men hvordan ser Stoklund mulighederne mod et GOG-mandskab, hvor det på kamptidspunktet er under 72 timer siden de sidst var i kamp.

 

”Jeg håber de er trætte. De så en smule trætte ud mod SønderjyskE og senest mod Porto. Derudover har de også en kvartfinale i pokalturneringen mod Aalborg 4 dage efter de møder os. Så at vi ligger imellem en Champions League kamp og en kvartfinale i pokalturneringen tror jeg passer os meget godt. Man skal dog ikke glemme de er dygtige og har så mange gode spillere, at de altid kommer med kvalitet”

 

GOG er kendt for at skrue på farten i kontrafasen, hvor de laver mange mål i 1. og 2. bølgen. Hvordan sætter vi en stopper for det?

 

”Selvom vi taber på hjemmebane, har vi faktisk i lange perioder styr på dem i det stationære 6 mod 6. Så hvis vi kan få afviklede vores angreb med kvalitet, holde lidt igen med de tekniske fejl, samt nå at komme retur i forsvaret, tror jeg vi har gode chancer for at tage point med hjem. Men det kræver vi er disciplinerede i alt hvad vi laver.”

 

Der er lagt op til et brag af en håndboldkamp, når vi gæster det Sydfynske. Vi opfordrer naturligvis alle til at tilslutte sig HK Ultras og støtte gutterne på en svær udebane!

 

//FHK

 

 

 

 

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer