Faktatjek: FHK-TTH Holstebro

Efter næsten en måneds fravær, er vi atter tilbage i thansen ARENA. Her tager vi imod et formstærkt TTH Holstebro mandskab, som vi ikke har tabt til i de seneste 3 kampe. Lad os håbe det forbliver sådan.

 

TTH Holstebro er et af de gamle flagskibe i dansk håndbold. Sidste sæson var det lige ved at gå galt, hvor kun en bedre indbyrdes statistik og en sejr over HØJ Elite, der sørgede for at TTH stadigvæk kan kalde sig ligahold. I denne sæson har de fået vent skuden, med Søren Hansen tilbage ved roret. De startede sæsonen dårligt med pokalnederlag til Mors/Thy og to nederlag i ligaen til KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold, og sidste sæsons spøgelse lå og lurede. Men siden da, er det kun gået én vej, og det er fremad. TTH Holstebro har hentet 11 point i de seneste 7 kampe, hvor det kun er blevet til nederlag mod GOG. Derudover er det blevet til sejre over BSH, Skanderborg/Århus, og til en uafgjort med Skjern. Det skyldes en stærk defensiv, hvor den nyankomne målmand Sander Heieren har fundet formen. I øjeblikket står nordmanden med 34,6% der gør ham til den fjerde bedste keeper i HTH Herreligaen. Foran sig har han Matias Smed, Miha Zvizej og Jonas Porup, der alle gør livet surt for modstanderen, og sammen med Sander Heieren sørger for at TTH har ligaens tredje bedste forsvar. Offensivt har Frederik Tilsted fundet melodien. Efter en skadeplaget sidste sæson, har han i denne sæson braget igennem med 59 mål og 24 assist. En farlig som herre, som vi skal forsøge at stække.

 

Herunder et faktatjek på TTH:

 

Navn: TTH Holstebro

Spillested: Graakjær Arena

Cheftræner: Søren Hansen

Seneste 5 kampe: U-V-T-V-V

Sidste sæsons placering: Grundspil nr. 13 – Nedrykningsgruppe nr. 5

Tilgange: Sander Heieren, Mathias Smed, Miha Zvizej & Dan Beck-Hansen

 

Denne her kamp kunne meget vel være en 4 points kamp dvs. kampens betydning er ikke til at tage fejl af. Nøgleduellerne kunne sagtens ligge på målmandsposten, men vi har valgt at se ind i en duel, der ligger mellem til formstærke spillere: Junior Scott og Frederik Tilsted.

 

Selvom de ikke spiller samme plads, så bliver det en duel der er værd at holde øje med. Begge kommer fra fantomkampe, hvor Junior Scott i Aalborg lavede 10 mål og 1 assist, og Frederik Tilsted mod SønderjyskE lavede 11 mål og 5 assist. Junior Scott har haft svært ved at finde sine fødder 100% offensivt, men mod Aalborg viste han hvad han kan. Hans højde gør ham giftig fra distancen, men som vi så i kampen mod Aalborg, så har han særdeles hurtige fødder der gør ham uforudsigelig. Træfsikkerheden var høj, og der er ingen tvivl om at leverer han en præstation som ovenstående med TTH, så får vi en god kamp. Omvendt skal vi sørge for at Tilsted ikke får lov at komme for tæt på forsvaret, og kontrollerer for meget af spillet.

 

HUSK! Du kan stadig købe dine billetter på fairbillet.dk! Vi ses i thansen ARENA.

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer