Faktatjek: FHK-SFH

Så er det nu. Ventetiden er ovre, og vi skal i ilden igen! Vi er i 1/8-finalen, og gæster Interfjord Arena, og Skive FH, præcis 99 dage siden vi sidst spillede en gældende kamp.

 

Skive FH er ikke en ubekendt faktor for os. Skibonitterne rykkede ned fra HTH Herreligaen i sidste sæson, og vi mødte dem to gange i grundspillet, hvor vi vandt begge opgør. Siden da er der sket en naturlig udskiftning, hvor Skive blandt andet har sagt farvel til profiler som; Mads Peter Lønborg, Magnus Haubro og Magnus Brandbye. Ind er kommet yngre profiler som; Viktor Vlastos, Benjamin Boye og Daniel Guldsmed, som alle skal bidrage til en hurtig oprykning. I pre-season har Skive FH mødt kompetent modstand fra den bedste svenske håndboldrække, samt HC Midtjylland og Lemvig. Det er blevet til to nederlag, en uafgjort, og så en flot sejr i sidste træningskamp mod HC Midtjylland.

 

Omvendt kommer vi med stor selvtillid før pokalkampen. Vi har gjort rent bord, med seks sejre ud af seks mulige. Spilleglæden er enorm, og vi kan næsten ikke vente med komme i aktion. Men som Gudmundur har pointeret mange gang, så er der forskel på træningskamp, og gældende kampe. Så vi får ikke et FHK-hold at se, der tager let på opgaven. Derudover bliver der officiel debut til: Gudmundur Gudmundsson, Reinier Taboada, Junior Scott, Thorsten Fries og Einar Ólafsson.

 

Herunder et lille faktatjek på aftenens modstander:

Navn: Skive FH

Hjemmebane: Interfjord ARENA 

Cheftræner: Arne Damgaard

Seneste 5 kampe: T-T-U-V 

Sidste sæson placering: Grundspillet nr. 15

Tilgange: Viktor Vlastos, Daniel Guldsmed, Jonas Hermanssen, Oliver Juhl, Benjamin Boye og Joachim Hyldgaard.

 

Emil Tellerup skal i gang med sin femte sæson i FHK, og han glæder sig helt vildt til at komme i gang…

 

”Amen vi glæder os rigtigt meget! Der er ingen tvivl om at det er noget sjovere at spille, når der turneringer man kan vinde i, og point på højkant, så vi glæder os!”

 

Tellerup mener bestemt ikke at de kommer til at undervurderer Skive, blot fordi de rykkede ned sidste sæson…

 

”Vi går til opgaven med 100% fokus. Skive havde, selvom de rykkede ned, en helt fin sæson, hvor de slipper rigtigt fint fra mange af kampene. De kommer til at ligge i en den øverste del af 1.division, så det er et rigtigt fint hold, som vi også kan få problemer med”

 

Rent spillemæssigt bliver det især de interne aftaler der er vigtige. Derudover skal forsvaret stå stærkt, som i træningskampene…

 

”Jamen vi skal finde hinanden i forsvarsaftalerne. Vi skal ramme en højde og et rum, hvor vi kan hjælpe hinanden, og gøre hinanden stærkere. Vi skal sørge for at løbe godt hjem, og så skal vi i angrebet gøre lidt af det samme. Så vi kan sørge for at vi blomstrer kollektivt, og individuelt”

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer