Faktatjek: FHK-SAH

HTH Herreligaen starter igen, og vi starter ud med et håndboldbrag i thansen ARENA. Vi får besøg af sidste års store overraskelse Skanderborg/Århus Håndbold, hvor vi skal have en sejr i premieren.

 

Nick Rasmussens tropper overraskede de fleste sidste sæson, med en flot 4.plads i grundspillet. Skanderborg/Århus viste sig at være et ”træls” hold at spille imod, med en jerndefensiv og to målmænd som tilsammen udgjorde ligaens næstbedste målmandspar. Skanderborg/Århus lukkede kun 28 mål ind i snit, og særligt medvirkende til det var målmændene Kristoffer Lauersen og Salah Boutaf. To gange har vi mødt dem siden fusionen sidste år, og det er endt med en sejr til hver, som er faldet på hjemmebane. Til denne sæson har de mistet forsvarskrumtappen Matias Smed, som er skiftet til TTH, og lige præcis han var en vigtig brik i Nick Rasmussens stærke defensiv. Lars Mousing er kommet tilbage fra Chambéry i Frankrig, og han må være udset til at være den direkte afløser. I træningskampene har Skanderborg/Århus mødt kompetent modstand bla. Kolstad, Flensburg og Magdeburg. Det er endt med sejre over BSH og Kolstad, hvor nederlag til de tyske storhold er kommet efter fine præstationer. Senest avancerede de pokalkvartfinalen efter sejr over Ajax Håndbold.

 

Herunder et faktatjek på aftenens modstander:

 

Navn: Skanderborg/Aarhus Håndbold

Spillested: Ceres Arena eller Fælledhallen

Cheftræner: Nick Rasmussen

Seneste 5 kampe: T-V-T-V-V

Sidste sæsons placering: Grundspil nr. 4 – slutspil nr. 3 i gruppen.

Tilgange: Jonatan Mollerup, Lars Mousing, Anton Bramming, Torben Petersen og Joachim Pedersen

 

Vores, altid, hårdkæmpende stregspiller og forsvarsspiller Rasmus Meyer ser frem til kampen, og mener de skal møde et rigtigt godt hold…

 

”Det er et rigtigt hold, som har præsteret godt i deres træningskampe. Vi kender dem jo godt fra sidste år, og de har fået tilført nogle nye spillere, som har gjort dem endnu bedre. Men jeg tror også hvis vi rammer vores max, så er jeg sikker på vi kan byde dem op til dans”

 

Spillemæssigt er der ingen tvivl om at meget skal lykkedes, og det kræver at vi rammer højeste niveau for at slå Skanderborg/Århus Håndbold…

 

”Vi skal præstere på alle de parametre vi gerne vil. Vi skal ramme højeste niveau, for det er bare et godt mandskab. Det kunne man se sidste år, og på deres træningskampe i år. Så vi skal yde vores maksimale, og det er jeg sikker på vi kan!”

 

Rasmus Meyer agerer, foruden streg, forsvarskrumptap sammen med Lasse Balstad. En rolle han befinder sig godt i, og som han har fået mere ansvar i, i denne sæson…

 

”Vi kigger meget på hvad de er gode til, og hvilke spillere vi står overfor igennem kampen. Særligt deres spidskompetencer, så vi ved hvad vi skal gøre for at sætte en kæp i hjulet. Vi har forskellige opgaver afhængigt af system, om de kommer fra venstre eller gerne vil tæt på forsvaret osv.”

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer