Faktatjek: FHK-SAH

Ovenpå tirsdagens sejr over Bjerringbro-Silkeborg står vi overfor et slutspilsdefinerende opgør mod Skanderborg Aarhus!

 

Vi hentede senest en vigtig sejr i JYSK Arena, da vi besejrede BSH med cifrene 33-35. Samtidig hentede Skanderborg Aarhus et enkelt point, som meget vel kunne have været to, da de var i Gudme og spille mod GOG. Dermed er slutspilspuljen fuldstændig åbnet.

 

Mens GOG skal et smut til Silkeborg i den anden kamp i vores pulje, skal vi altså bide skeer med Skanderborg Aarhus i thansen ARENA. Kommer vi sejrsrigt ud af vores opgør, mens GOG samtidig besejrer BSH, vil det sende os direkte op på 2. pladsen i puljen.

 

Skanderborg Aarhus åbnede slutspillet med et 10-målsnederlag, inden de som sagt tog et enkelt point på Sydfyn. De har haft en hård sæson med deltagelse i EHF European League, som de blev slået ud af, da de tabte for stort på hjemmebane mod Granollers, efter at have taget en sejr i første kamp i Spanien. Derudover har de leveret flotte præstationer i foråret, hvor de tævede Skjern med 10 og ligeledes slog BSH. Dertil kan man lægge en flot sejr tilbage i november, hvor de vinder i Aalborg med hele 7 kasser. Der hersker derfor ingen tvivl om topniveauet og holdets berettigelse til at være i slutspillet.

 

De åbnede sæsonen aldeles vakkelvornt, hvor det blot blev til ét enkelt point i de første 4 runder af grundspillet med nederlag til os, Aalborg, TTH og et uafgjort resultat mod Ribe-Esbjerg HH. Siden da har de leveret på et stabilt niveau og spillet flot håndbold med Thomas Arnoldsen og Morten Balling i hovedrollerne.

 

Netop Arnoldsen og Balling er også at finde på topscorerlistens top 10. Med hhv. 155 og 144 mål indtager de listens 4.- og 7. plads. De har leveret en flot udnyttelsesprocent tæt på de 70%, og duoen har været drivkraften bag holdets angrebsspil. Sidst vi mødtes fik vi ørerne i maskinen i Aarhus, hvor vi måtte lide et 8-målsnederlag. Udover det opgør har vi spillet mange tætte kampe og vi har også taget 3 sejre af de seneste 5 indbyrdes opgør. Den vigtigste pointe er at vi fortsat ikke har måtte lide et nederlag på hjemmebane til SAH, siden vores tilbagevenden til ligaen. En tendens vi agter at fastholde til dette slutspilsopgør.

 

Selv har vi spillet en fantastisk omgang håndbold, i de første 2 slutspilskampe. Det var ikke nok til point mod de forsvarende danmarksmestre fra GOG, selvom vi var tæt på. Omvendt blev det til en forløsende sejr mod BSH, hvor syv mod seks spillet virkelig fik lov at stå sin prøve. Kristian Stoklund styrer den del af banen med hård hånd og disciplin, hvilket bringer os i nogle gunstige positioner når vi skal afslutte.

 

I den anden ende finder vi som regel Lasse Balstad i midterforsvaret, hvis opgave er at holde modstandernes skytter fra fadet. Senest vikarierede han også på stregen, i fraværet af Nikolaj Nielsen der er ude med en skade. Det klarede vores norske problemløser fremragende og kvitterede med 5 mål på 7 forsøg.

 

Herunder et faktatjek på lørdagens gæster fra Skanderborg Aarhus:

 

Navn: Skanderborg Aarhus Håndbold

Hjemmebane: Aarhus Arena & Fælledhallen      

Cheftræner: Nick Rasmussen

Seneste 5 kampe: U-T-V-V-T  

Seneste opgør i denne sæson: FHK 24-22 SAH  & SAH 33 – 25 FHK     

Denne sæsons grundspilsplacering: nr. 6 m. 32 point

Topscorer denne sæson: Playmaker Thomas Arnoldsen m. 155 mål.

 

Der er lagt op til et vitalt opgør lørdag eftermiddag, som du ikke vil gå glip af! Så få billetten i hus og kom i hallen og hjælp holdet frem til en sejr!

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer