Faktatjek: FHK-MTH

Efter helt præcist 14 dage, er vi tilbage på håndboldbanen, når vi skal nord på til Thisted, for at duellerer mod Mors/Thy Håndbold. Et hold, vi siden oprykningen, har haft det svært med, dog er optimismen til denne kamp er stor.

 

Lad os bare være ærlige. Mors/Thy Håndbold på udebane er ikke vores ønskemodstander. Fire nederlag er det blevet til siden oprykningen, hvor det senest endte 39-32. Men tavlen er vasket ren på mange områder. Vi er ikke det samme hold, som tidligere, og ej heller er Mors/Thy. Især aftenens modstander har op til denne sæson skiftet kraftigt ud, noget som umiddelbart kan ses på resultaterne. Profiler som; Mads Hoxer, Erik Toft, Sander Øverjordet og målmaskinen Bjarke Christensen er væk. Det har betydet markant flere tekniske fejl, hvor de på nuværende tidspunkt laver 3 flere tekniske fejl end gennemsnittet for sidste sæson. En tendens vi skal forsøge at udnytte, med vores aggressive og offensive forsvar. Til gengæld ligger Mors/Thy angrebsspil stabilt i forhold til antal mål. 29 mål pr. kamp er rimeligt stabilt, omend de tekniske fejl er flere. En af de spillere der virkeligt har taget ansvar efter profilernes afgang, er venstre back Marcus Midtgaard. Med 27 mål og 20 assist har han om nogen været omdrejningspunktet i Mors/Thy angrebsspil. Men bredden har været udfordringen for Mors/Thy og det bliver spændende at se, om det er et parameter vi kan udfordre dem på.

 

Herunder et lille faktatjek på aftenens modstander:

 

Navn: Mors/Thy Håndbold

Spillested: Thyhallerne/Sparekassen Thy Arena

Cheftræner: Niels Agesen

Seneste 5 kampe: T-V-V-T-T

Sidste sæsons placering: Grundspil nr. 7 – Slutspil nr. 3 i gruppen

Tilgange: Nicolaj Spanggaard, Svend Rughave, Mads Thymann, Markus Norrbrink, Johan Nilsson & Lasse Vuust.

 

Martin Bisgaard har været flyvende denne sæson. En scoringsprocent på 93%, og 2 gange på rundes hold gør ham til ligaens, med afstand, bedste venstre fløj. En titel han er glad for og som han agter at beholde…

 

”Haha jeg vil ikke selv svare på om jeg er ligaens bedste venstre fløj. Men, hvis du gerne vil kalde mig det, så kunne det da være dejligt at beholde positionen, og så skal jeg bare fortsætte med det jeg gør, og være god”

 

Vi har ikke fået en sejr på Mors/Thisted siden 2008. Hvilket kan give anledning til at spørge: ”Hvordan vinder man så?”…

 

”Hvis jeg havde svaret, så havde vi slået dem. Men jeg tror ikke vi skal tænke så meget på resultaterne før i tiden. Vi skal bare spille vores spil, og bygge videre på basen vi har. Det er et helt andet hold vi møder, og en anden situation”

 

Nøglen til sejr?

 

”Vi skal have fat i vores forsvar igen, sådan for alvor. Vi skal ikke lukke over 30 mål ind deroppe. Vi skal blive ved med at løbe kontra, som vi har gjort, og så skal vi spille klogt!”

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer