Faktatjek: FHK – HCM

Årets første ligakamp står for døren, når vi tager imod oprykkerne fra HC Midtjylland.

 

Oprykkerne fra HC Midtjylland har haft det point-mæssigt svært i efteråret, hvor deres spil ikke har afspejlet de indsamlede point på kontoen. Det har været meget lige-ved-og-næsten for holdet fra Herning. Adskillige gange har de kun tabt med et par stykker til etablerede ligahold som GOG, BSH, Skanderborg Aarhus og SønderjyskE, hvor det spillemæssige bevidner om et solidt kollektiv.

 

I sidste spillerunde inden vinterpausen, fik HC Midtjylland endelig hul på bylden, hvor de på hjemmebane vandt en imponerende 12-måls sejr over SønderjyskE på hele 35-23. Derfor må vi forvente at de har holdt vinterpause med troen på flere point i foråret. Vi skal derfor være koncentrerede i vores eget spil, så vi kan starte forårssæsonen ud med en vigtig sejr.

 

Herunder et faktatjek på midtjyderne fra HC Midtjylland

 

Navn: HC Midtjylland
Hjemmebane: Klinik & Jensen Arena
Cheftræner: Mads Hjortshøj
Seneste 5 kampe: V-T-T-T-T
Indbyrdes opgør i denne sæson: HCM 32-35 FHK
Denne sæsons placering: Nr. 14 m. 2 point
Topscorer denne sæson: Højre Back – Jonas Langerhuus m. 62 mål

 

Sidst vi mødte HC Midtjylland i efteråret, blev Martin Bisgaard FHK’s topscorer med 7 kasser. Bisgaard ser også meget frem til at spille foran hjemmepublikummet igen.

 

“Det bliver rigtig fedt at komme i gang igen. Nu har vi lagt stille i halvanden måned, hvor vi bare har trænet og spillet et par gode træningskampe, så det bliver rart endelig at komme igeang med at spille nogle gældende kampe. Så vi glæder os til at spille i thansen ARENA igen, forhåbentligt med masser af mennesker i hallen. Så bliver det også spændende at se hvad de sidste 8 kampe i grundspillet kan række til. “

 

Bisgaard fortæller også at vi skal være fokuseret hele kampen igennem for at vi kan tilføje 2 point på kontoen.

 

“Som altid mod alle hold i ligaen, skal der en bundsolid præstation til, uanset om modstanderen er i toppen, eller bunden af tabellen. Så vi skal sørge for at gøre tingene ordentligt og spille godt. Hvis vi gør det er jeg også sikker på vi hiver de 2 point. “

 

Der er lagt op til en vigtig kamp for at komme så godt ud af starthullerne som muligt i forårssæsonen.

 

På gensyn i thansen ARENA

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer