Faktatjek: BSH-FHK

2. runde af slutspillet fløjtes i gang, tirsdag aften kl. 19.00 i JYSK Arena.

 

Vi møder det andet hold fra vores slutspilspulje, som har taget point med over fra grundspillet, da de sluttede som nr. 3. Dertil kan man ligge en 10-målssejr i første runde mod Skanderborg Aarhus, hvilket bringer deres pointtotal op på 3 i slutspillet.

 

Med det sagt, så er der lagt op til et jævnbyrdigt opgør når vi drager til Søhøjlandet for at jagte de første slutspilspoint i denne sæson. tre gange har vi mødt hjemmeholdet fra BSH i denne sæson – to gange i grundspillet og en gang i en træningskamp. Fælles for alle tre indbyrdes opgør er at vi har lidt et ét-målsnederlag i dem alle sammen. For at det ikke skal være løgn, så tabte vi også med ét mål i det sidste indbyrdes opgør i sidste sæson, hvilket betyder de har nuppet 4 i streg med mindst mulig margin. .

 

Med profiler som Øris, Tilsted, Balling og Kjeldgaard er der god bund i bagkæden hos BSH. Dertil kan vi tillægge en stærk stregspiller som Alexander Lynggaard der også netop er udtaget til landsholdet i fraværet af andre profiler på positionen. Stort tillykke til Lynggaard herfra!

 

Det må derfor være tid til revanche for os, efter 4 x nederlag med en enkelt. og vi har set os fast på at nappe begge point med hjem til Fredericia efter dette opgør!

 

Herunder et faktatjek på ørnen fra Silkeborg:

 

Navn: Bjerringbro-Silkeborg Håndbold
Hjemmebane: JYSK Arena
Cheftræner: Patrick Westerholm
Seneste 5 kampe: V-V-T-V-T
Indbyrdes opgør i denne sæson: BSH 25-24 FHK & FHK 28-29 BSH
Denne sæsons grundspilsplacering: Nr. 3 m. 38 point
Topscorer denne sæson: Venstre back – Mads Kjeldgaard m. 174 mål

 

Efter mange tætte opgør mod BSH er alle scenarier en mulighed, men vi går stenhårdt efter at tage sejren og holde fast i de videre muligheder i dette års slutspil!

 

Tager du ikke til Silkeborg for at se opgøret, kan den ses på TV2 Play kl. 19.00.

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer