EE Rengøring var igen i år hovedsponsor til FHK’s håndboldskole

I fire dage var 100 børn i aktion i thansen ARENA, hvor årets FHK ‘EE Rengøring’ Håndboldskole løb af stablen. Der var højt humør og glade børn – og det var en glad hovedsponsor, der torsdag kiggede forbi med det legendariske EE-Olympics.

 

Allerede sidste år var Ulla Egeskov og EE Rengøring med som hovedsponsor på håndboldskolen i Fredericia HK. Her var der især stor begejstring fra børnene da sidstedagen bød på anderledes aktiviteter til EE-Olympics. Det var derfor også forventningsfulde børn der mødte ind til årets håndboldskole, hvor den første allerede om mandagen spurgte til, hvornår støvsugercurling var på programmet igen. Det tog også kegler, både bogstaveligt talt og i overført betydning, da Ulla Egeskov torsdag kiggede forbi håndboldskolen.

 

Støvsugercurling var igen på programmet, der måtte rulles med toiletpapir – og bowling med rengøringsmidler skulle der også til. Der var grin, store smil og mange sjove oplevelser for børnene. Netop de gode oplevelser for børnene er det, der driver Ulla til at være en del af håndboldskolen.

 

“Rengøring og børn er ikke altid to ting der går hånd i hånd, men for os i EE Rengøring er det vigtigt, at vi støtter det lokale foreningsliv. Vi har selv nydt godt af foreningslivet, så derfor kommer det meget naturligt for os at give noget tilbage”, siger Ulla Egeskov.

 

“Sidste år var en kæmpe succes. At komme ud i hallen og se de mange glade børn, allerede der kan man ikke andet end blive glad for, at man har valgt at være en del af det. Børnene og trænerne knokler hele ugen for at blive bedre håndboldspillere, for at skabe gode minder og oplevelser. Det er en fornøjelse at være med til, at gøre det muligt”, fortsætter Ulla.

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer