Den urokkelige støtte fra FHK’s fans berører Guðmundur Guðmundsson

Scenen var sat for en uforglemmelig håndboldfest i BOXEN, Herning, med over 1500 fredericianske fans, 28 busser og utallige horn.

 

Fredericia Håndboldklub demonstrerede endnu en gang, at når det kommer til fanbase og passionen, der omgiver holdet, befinder vi os i en liga for sig. For alle involverede – spillere, trænere og fans – markerede FINAL4 en væsentlig milepæl og en oplevelse, der atter bekræfter FHK’s position i hjertet af dansk håndbold.

 

Den overvældende støtte og den fælles ånd, der prægede weekenden, fremhævede vores unikke sammenhold og den specielle forbindelse der er mellem hold og fans. Træner, Guðmundur Guðmundsson var dybt berørt af weekendens begivenheder, kampene og den fremtid, der tegner sig for klubben.

 

– Jeg synes, det har været en vild weekend for os alle og for os som hold. Et utroligt flot event. Og jeg vil sige, at jeg er meget taknemmelig og berørt af vores fans – hvor mange de var, og hvor fantastiske de var over for os, støttede os i begge kampe på den måde, de gjorde. Jeg er bare virkelig, virkelig berørt, fortæller han.

 

Den ægte kampånd var tydelig hos alle, og vi var nær ved at sikre os en plads i finalen, hvilket afspejler holdets kvalitet og potentiale.

 

– Vi var meget, meget tæt på at nå finalen. Det skulle ikke meget mere til. Vi fik fire gode muligheder for at komme foran i kampen og måske afgøre den. Men desværre manglede vi det sidste, mindes Guðmundsson.

Efter den intense indsats for at nå finalen, stod holdet overfor en ny udfordring: Bronzekampen. Med den forlængede spilletid fra lørdagen i bagagen, blev ikke kun holdets fysiske styrke testet, men også deres mentale udholdenhed.

 

– Det var ikke nogen let opgave at gå ind til kampen om 3. pladsen. Det var mentalt meget udfordrende for både mig og spillerne, men jeg må anerkende holdets indsats og viljestyrke trods nederlaget. Vi er så tæt på at vinde begge kampe; vi hører til blandt de bedste hold i Danmark, siger han.

 

Men udfordringen med kampe, der ligger tæt på hinanden, er noget, vi i FHK forhåbentlig skal vænne os til. Med udsigten til mange fremtidige kampe og drømmen om europæisk deltagelse, er holdet ivrige efter at gå den slags udfordringer i møde.

 

– Vi vil meget gerne spille i Europa. Der vil være mange kampe, og vi skal til at indstille os på en rytme, hvor man potentielt spiller søndag og derefter onsdag igen, og så igen lørdag. Det er noget, vi kommer til at opleve flere gange, forklarer Guðmundsson.

 

Efter en intens FINAL4-weekend står vi overfor en ny, betydelig udfordring. Med fokus rettet mod onsdagens kamp hvor vi møder KIF Kolding på udebane, er det hurtigt tilbage på banen for drengene.

 

– Det er en stor og vigtig kamp. Drengene er måske lidt trætte nu, det er en svær opgave. Men det er en meget vigtig opgave, det er hele holdet klar over. Det er en ny situation for os at skulle spille så mange kampe så tæt, men det er noget, vi skal kunne håndtere, afslutter Guðmundur Guðmundsson.

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer