“Årets Spiller 2019/20” i FHK er…

Sæsonen blev afblæst før tid, selvom vi i FHK havde glædet os til at slutte den første sæson i ligaen af på ordentlig vis med vores trofaste fans og sponsorere. Desværre blev det ikke tilfældet, men på trods af omstændighederne skulle årets spiller i Fredericia Håndboldklub findes.

 

Han er 26 år gammel, 191 centimeter høj – og før sæsonen blev han registreret til en kampvægt på 99 kg. Han er udover en dygtig håndboldspiller også med til at give noget tilbage til de unge talenter i FHK. Han har været frivillig på FHKs håndboldskole, hvor han flittigt delte ud af tips og tricks, så fremtidens talenter også kan finde vejen til FHKs ligahold en dag.

 

I denne sæson har han lavet flest mål af alle i FHK – og 7. flest mål i hele Primo Tours Ligaen. Med sine 63 assists har han lavet 11. flest mål i Primo Tours Ligaen, samtidig med at han også topper denne statistik for FHK.
Han har været styrmanden i sæsonen, der skulle få sine holdkammerater til at shine. Men med en fortræffelig højrearm har den hårdtskydende playmaker også skudt sig selv til tops i statistikkerne.

 

 

Med over 60% af de afgivne stemmer går titlen som “Årets Spiller” i Fredericia HK for sæsonen 2019/20 til: Kristian Stoklund Larsen.
TILLYKKE!

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer