2.300 ellevilde tilskuere så FHK vinde endnu et topbrag

2.300 tilskuere var fredag aften til stede i thansen Arena, da Skive fH ble sendt hjem med et nederlag på 29-24.

Nummer et mod nummer tre. Der var igen et topbrag med FHK involveret, efter Tønder i søndags var blevet nedlagt i det første store slag. Skive er heller ikke nogen ueffen modstander, og havde i lighed med Tønder besejret FHK i sæsonens første opgør.

4-1 var stillingen efter ni minutter. FHK kom bedst fra start i en kogende thansen Arena, hvor Skive dog ikke lod sig slå ud.

Skives bedste spiller i opgøret, Daniel Guldsmed, reducerede til 5-4, men så trak FHK fra og endte med at gå til pause foran 12-8, efter Marcus Rahbek scorede første halvlegs sidste mål.

I anden halvlegs indledning hang FHKs angrebsspil ikke sammen. Det gjorde, at Skive fik halet ind på FHK og fik reduceret til 18-17, 19-18 og 20-19, men tættere på kom gæsterne ikke. FHK stod imod Skives comebackforsøg og anført af Kristian Stoklund i angrebet og Emil Tellerup i målet, scorede FHK fem mål i træk.

Føringen nåede op på 28-21, inden det lykkedes Skive at få pyntet til slutresultatet, der blev en FHK-sejr på 29-24.

Dermed bevarer FHK førstepladsen og udbyggede forspringet til Skive på tredjepladsen.