Verdens største løbeevent kommer til Fredericia

Verdens største løbeevent kommer til Fredericia!

 

D. 7. maj 2023 kl. 13.00 afholdes Wings for Life World Run, som er verdens største løbeevent, hvor alle deltagere på hele kloden løber samtidig. Vores platinpartner Philips er global partner til løbet og Fredericia Håndboldklub støtter naturligvis op.

 

Du løber ikke kun for dig selv, men for en god sag, da 100% af alle startgebyrer går til rygmarvsforskning og hjælper med at finde en kur mod rygmarvsskader.

 

Alle kan være med! Det er ligegyldigt om du løber ofte, motionerer en gang i mellem eller næsten aldrig løber. Sidder du i rullestol kan du også deltage! Alle er velkomne i Wings for Life World Run og sammen løber vi for dem som ikke kan.

 

I Fredericia er ruten blevet lagt, hvor startskuddet lyder søndag den 7. maj klokken 13.00 dansk tid ved Kulturkasernen, gennem Danmarksgade, Gothersgade, Oldenborggade, Øster Voldgade, inden man kommer tilbage til Kulturkasernen. Alle, der vil løbe med, har mulighed for at deltage – kørestolsbrugere såvel som løbere. Deltagerne løber indtil, at de indhentes af den virtuelle mållinjebil, der sættes i gang 30 minutter efter løbets igangsætning.

 

Både før og efter løbet vil der være loungeområde, mad og drikke, musik og underholdning ved kulturkasernen, så der er lagt op til en fantastisk dag i den gode sags tjeneste!

 

Vind en eksklusiv VIP-oplevelse i Fredericia Håndboldklub

 

I forbindelse med Wings for Life World Run, har du muligheden for at vinde en eksklusiv Skyboks-oplevelse i Fredericia Håndboldklub, til kampen mod Mors/Thy d. 25. februar 2023. Philips udlodder 6×2 billetter blandt alle dem der tilmelder sig løbet i Fredericia! I kommer til at sidde i Skyboksen i ADP Lounge, hvor der er mad og fri bar, samt skyseat sæder til når i skal se kampen. Alt i skal gøre for at deltage i konkurrencen er at tilmelde jer løbet.

 

Du kan købe dit startnummer her:
https://www.wingsforlifeworldrun.com/en/locations/fredericia

 

Se også Eventsiden med info, hvor der også er et link til billetsalg:
https://www.redbull.com/dk-da/events/wings-for-life-world-run-fredericia

 

Wings for Life World Run 2022 I tal:
161.892 deltagere
192 forskellige nationer deltog I løbet
I 165 forskellige lande blev der løbet.

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer