seneste nyt

Morten Moldrup er ny træner for FHK’s 2. division herrer og U19-liga

Fredericia Håndboldklub har glæden af at byde Morten Moldrup velkommen som ny træner for vores 2. division herrer og U19-liga. Morten Moldrup, 32 år, har de seneste fem år været træner i Norge for klubberne Stord Handball, Bjørnar Håndball og senest Ryger Stavanger i den norske 1. division. Læs mere

Sådan gik det i 2023/24

Sæsonen er overstået og støvet har lagt sig, efter fejringen af de flotte sølvmedaljer. Det har været en fantastisk sæson, hvor store sportslige præstationer har været medvirkende til at FHK har været toneangivende gennem hele sæsonen. Læs mere

Optakt: Den afgørende DM-finale mod Aalborg Håndbold

I morgen står vi overfor den største kamp i nyere klubhistorie, når Fredericia Håndboldklub møder Aalborg Håndbold i den tredje og afgørende DM-finale i Gigantium klokken 16. Efter onsdagens nervepirrende sejr på 31-30 har vi vist, at vi kan stå distancen mod landets måske stærkeste hold.

Læs mere

Netværkstur til Malmø

Tirsdag d. 17. januar havde vi den store fornøjelse, at kunne invitere 55 partnere med på netværkstur til Malmø og se VM i håndbold.

 

Ca. kl. 14.00 trillede vi fra parkeringspladsen ved thansen ARENA i en fyldt bus, med kursen sat mod Malmø Arena. Undervejs i bussen kunne vores partnere nyde kolde drikkevarer, samt en sandwich, mens de prøvede på bedste evne at få så mange rigtige i dagens Tips 13, som ville blive afgjort på hjemturen.

 

 

Efter et kort pitstop, hvor der var mulighed for at strække benene, nærmede vi os Malmø og bussen blev klædt i røde farver af de trøjer, som der blev udleveret i dagens anledning.

 

 

Da vi nåede frem til Malmø Arena var det tid til at få noget at spise på Restaurant Percys, som ligger i selve arenaen. I flotte omgivelser, kunne man kigge ned på banen, hvor de danske drenge senere på aftenen skulle spille mod Tunesien, var der tid til at netværk og hygge sig.

 

 

Da kamptidspunktet begyndte at nærme sig, indfandt vi os på vores pladser midt på den ene langside og kunne overvære Danmark vinde en storsejr over Tunesien på 34-21 i rød/hvid kulisse.

 

 

Efter slutfløjt bevægede vi os ud i bussen og satte kursen hjemad mod Fredericia.

 

 

Tak for opbakningen til alle dem der deltog på turen.

 

 

//FHK

Netværkstur til Malmø

Tirsdag d. 17. januar havde vi den store fornøjelse, at kunne invitere 55 partnere med på netværkstur til Malmø og se VM i håndbold.

 

Ca. kl. 14.00 trillede vi fra parkeringspladsen ved thansen ARENA i en fyldt bus, med kursen sat mod Malmø Arena. Undervejs i bussen kunne vores partnere nyde kolde drikkevarer, samt en sandwich, mens de prøvede på bedste evne at få så mange rigtige i dagens Tips 13, som ville blive afgjort på hjemturen.

 

 

Efter et kort pitstop, hvor der var mulighed for at strække benene, nærmede vi os Malmø og bussen blev klædt i røde farver af de trøjer, som der blev udleveret i dagens anledning.

 

 

Da vi nåede frem til Malmø Arena var det tid til at få noget at spise på Restaurant Percys, som ligger i selve arenaen. I flotte omgivelser, kunne man kigge ned på banen, hvor de danske drenge senere på aftenen skulle spille mod Tunesien, var der tid til at netværk og hygge sig.

 

 

Da kamptidspunktet begyndte at nærme sig, indfandt vi os på vores pladser midt på den ene langside og kunne overvære Danmark vinde en storsejr over Tunesien på 34-21 i rød/hvid kulisse.

 

 

Efter slutfløjt bevægede vi os ud i bussen og satte kursen hjemad mod Fredericia.

 

 

Tak for opbakningen til alle dem der deltog på turen.

 

 

//FHK

seneste nyt

Morten Moldrup er ny træner for FHK’s 2. division herrer og U19-liga

Fredericia Håndboldklub har glæden af at byde Morten Moldrup velkommen som ny træner for vores 2. division herrer og U19-liga. Morten Moldrup, 32 år, har de seneste fem år været træner i Norge for klubberne Stord Handball, Bjørnar Håndball og senest Ryger Stavanger i den norske 1. division. Læs mere

Sådan gik det i 2023/24

Sæsonen er overstået og støvet har lagt sig, efter fejringen af de flotte sølvmedaljer. Det har været en fantastisk sæson, hvor store sportslige præstationer har været medvirkende til at FHK har været toneangivende gennem hele sæsonen. Læs mere

Optakt: Den afgørende DM-finale mod Aalborg Håndbold

I morgen står vi overfor den største kamp i nyere klubhistorie, når Fredericia Håndboldklub møder Aalborg Håndbold i den tredje og afgørende DM-finale i Gigantium klokken 16. Efter onsdagens nervepirrende sejr på 31-30 har vi vist, at vi kan stå distancen mod landets måske stærkeste hold.

Læs mere

Nedtakt: Gårsdagens kamp mod Aalborg Håndbold

I går aftes leverede Fredericia Håndboldklub en fantastisk præstation med en sejr på 31-30 over Aalborg Håndbold i en intens kamp, der holdt alle på kanten af sæderne. Med denne triumf tvinger vi serien ud i en tredje og afgørende kamp, som spilles i Aalborg på lørdag klokken 16.

Læs mere