FHK Nyheder

Nedtakt: FHK-Lemvig/Thyborøn Håndbold…

Vi var tilbage i thansen ARENA, og fik lige præcis hvad vi havde forventet. En svær kamp, mod et solidt Lemvig/Thyborøn-mandskab, der gjorde det svært for os, men hvor vi trak det længste strå.

Læs mere

Faktatjek: FHK-Lemvig/Thyborøn Håndbold…

Efter to udekampe i streg, er vi tilbage i thansen ARENA, hvor vi får besøg af et formstærkt Lemvig/Thyborøn Håndbold, der vundet deres seneste 2 kampe.

Læs mere

AN: “Når vi spiller individuelt, er vi ikke gode nok…”

Nikolaj Nielsen var en skuffet mand efter det uafgjorte resultat i Nordsjælland. Hør hvad han sagde, her!

Læs mere

Nedtakt: FHK-Nordsjælland Håndbold…

En vinterkold eftermiddag i Nordsjælland spillede vi vores, længste- eller næstlængste afhængigt af rute, udebanekamp i sæsonen.

Læs mere

Faktatjek: FHK-Nordsjælland Håndbold…

Vi hopper på vores anden udebanetur på en uge. Denne gang er det den næstlængste, når vi gæster Royal Stage i Hillerød, og Nordsjælland Håndbold. I en kamp hvor begge klubber har meget på spil for at få opfyldt deres mål for sæsonen.

Læs mere

Nedtakt: FHK-Skanderborg/Aarhus Håndbold…

Tirsdag aften skulle vi forsøge at følge op på den flotte sejr over KIF Kolding, og samtidigt bringe os et godt skidt frem i tabellen, og mod en slutspilsplads. Det gik ikke helt som håber kan vi hurtigt afslører.

Læs mere

Faktatjek: FHK-Skanderborg/Aarhus Håndbold…

I øjeblikket falder kampene, som perler på en snor, og håndbolden flyver afsted. Efter et fantastisk lokalopgør, hvor taget stadig er forsvundet, efter det blæste af thansen ARENA, er det tid til næste opgave. Vi skal en tur til Ceres Arena, hvor vi besøger Skanderborg/Aarhus Håndbold.

Læs mere

Nedtakt: FHK-KIF Kolding

I et tætpakket thansen ARENA løb årets første lokalopgør mellem FHK og KIF Kolding af stablen lørdag eftermiddag. Der var flot fremmøde fra begge fanfraktioner, og længe før startfløjt var der tilråb i begge retninger.

Læs mere

Faktatjek: FHK-KIF Kolding…

Længe har vi ventet, men nu er dage der, hvor sæsonens første lokalopgør skal udkæmpes. Vi tager imod KIF Kolding i thansen ARENA, i et opgør, hvis historie taler sit tydelige sprog. Foruden den følelsesmæssige betydning, så gælder det også 2 vigtige point til striden om top-8.

Læs mere

VIDEO: Kim Sonne-Hansen

Kim Sonne-Hansen fik i kampen mod Ribe/Esbjerg Håndbold debut. Han sætter nogle ord på debuten og det meget hurtige skifte fra Tyskland til Danmark.

Læs mere

Nedtakt: FHK-Ribe/Esbjerg Håndbold…

Det blev til to halvlege med samme start, og derefter forskelligt udfald en regnfuld novemberaften i Esbjerg. I en kamp hvor Kim Sonne-Hansen fik debut i målet for os, da han blev indskiftet i 2.halvleg.

Læs mere

Faktatjek: FHK-Ribe/Esbjerg Håndbold…

Selvom det er tidligt på sæsonen og der stadig er masser af point at spille om. Så kan man sagtens ramme ind i nogle nøgleopgør. Denne aften i Esbjerg er et nøgleopgør, når vi møder nummer Ribe/Esbjerg Håndbold der ligger nummer 6 med 12 point, hvor vi selv ligger 7’er med 11 point.

Læs mere

1 2 3 4 5 31 32 33 34 35