FHK opruster i organisationen frem mod den kommende sæson.

I forbindelse med FHK´s opgradering til Champions League, til sæsonen 2024/25, får vi flere kampe og dermed også flere arbejdsopgaver i administrationen.
Vi opgraderer derfor også i vores organisation, hvor vi pr. 1/8-24 tilfører flere administrative ressourcer.Læs mere

Guðmundur Guðmundsson ser frem til spændende kampe: Det er tophold

Vi er klar til at tage kampen op i Champions League efter, at lodtrækningen er blevet offentliggjort. Vi er endt i Gruppe A og skal møde nogle af de stærkeste hold i Europa, herunder PSG Handball, Orlen Wisla Plock og Veszprém HC.

Læs mere

FHK skriver kontrakt med Mads Kjeldgaard Andersen

Fredericia Håndboldklub kan med stolthed præsentere endnu en ny spiller. Mads Kjeldgaard Andersen trækker i FHK-trøjen fra 1. juli og tre år frem. Mads har i denne sæson spillet i Bundesligaen for Bergischer HC og har tidligere haft stor succes i den danske liga gennem tre sæsoner.Læs mere

Nedtakt: Gårsdagens kamp mod Aalborg Håndbold

I går aftes leverede Fredericia Håndboldklub en fantastisk præstation med en sejr på 31-30 over Aalborg Håndbold i en intens kamp, der holdt alle på kanten af sæderne. Med denne triumf tvinger vi serien ud i en tredje og afgørende kamp, som spilles i Aalborg på lørdag klokken 16.

Kampen i thansen Arena var intet mindre end en gyser. Fra første fløjt var stemningen elektrisk, og spillerne viste en imponerende kampvilje. Anders Kragh Martinussen og Sebastian Henneberg var igen store profiler i angrebet, og deres præstationer var afgørende for, at vi kunne følge med Aalborg hele vejen.

Første halvleg var tæt, og da de første 30 minutter var spillet, stod der 13-13 på måltavlen. Vores forsvar kæmpede hårdt, og selvom vores målmænd havde en udfordrende opgave, stod vi stærkt imod Aalborgs angreb.

Anden halvleg startede ikke som ønsket, og Aalborg bragte sig hurtigt foran. Men Guðmundur Guðmundsson var hurtig til at justere taktikken, og efter en timeout kom vi tilbage i kampen. Vores angreb blev mere effektivt, især ved at spille bredt i overtallet, og vi begyndte at finde hullerne i Aalborgs forsvar.

Som kampen skred frem, blev det tydeligt, at det ville blive en nervepirrende afslutning. Med ti minutter tilbage var vi bagud, men vores spillere nægtede at give op. Reinier Taboada spillede en fremragende anden halvleg og var afgørende i de sidste minutter. Med under et minut igen hamrede han bolden i mål og bragte os foran 31-30.

De sidste sekunder var heftige. Aalborg havde chancen for at udligne, men vores forsvar stod imod, og Sebastian Frandsen reddede det sidste skudforsøg fra Patrick Wiesmach. Sejren var i hus, og jublen i thansen Arena var ubeskrivelig.

Efter kampen var Guðmundur Guðmundsson fuld af ros til både spillerne og de fantastiske fans. Han fremhævede den utrolige stemning i hallen og den store støtte fra vores tilhængere, som gjorde en kæmpe forskel. Han var stolt af holdets indsats og roste især Lasse Balstad og Einar Olafsson for deres stærke forsvarsspil.

Vi ser nu frem til den tredje og afgørende kamp i Aalborg på lørdag. Med gårsdagens sejr har vi vist, at vi endnu engang kan matche de bedste og sejre under pres. Vi tager den energi og fighterånd med til Aalborg og er klar til at kæmpe for DM-titlen. Vi har hjemme i toppen af dansk håndbold.

En stor tak til alle vores fans, til HK Ultras, til partnere og frivillige for den fantastiske opbakning ikke bare i går, men hele sæsonen. Jeres støtte betyder alverden for os, og vi ser frem til at se jer igen på lørdag. Tro kan flytte bjerge (af guld).