Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Svensk storklub løb fra FHK

Kristianstad, der vandt fire svenske mesterskaber i træk i perioden 2015-18, var FHK’s anden modstander på træningslejren i Sverige. Den svenske storklub endte med at løbe fra FHK i slutningen af kampen og vandt med 34-21.

Kristianstad har i flere sæsoner været en fast bestanddel af Champions League qua deres mesterskaber. På holdet har de blandt andet den tidligere norske landsholdskeeper, Espen Christensen og den tidligere Skjern-profil, Markus Olsson, og der ventede derfor hård modstand til FHK i den store arena i Kristianstad, hvor der er plads til 5.000 tilskuere.

Omkring 200 tilskuere var på lægterne for at se den svenske mesterskabs-bejler, og det gav liv i arenaen, hvor stillingen var 5-5 efter 12 minutter, men efter en udvisning til Anders Kragh Martinusen, kom der gang i Kristianstad, der kom i front med 10-6 efter 21 minutter.

I den periode havde FHK svært ved at få bolden forbi Espen Christensen, og som konsekvens af det gik FHK i syv mod seks, hvilket gav muligheder til vores unge spiller Lukas Karlskov, der i første halvleg lavede tre mål.

Via langskudskasser fra Nicolaj Nørager i slutningen af første halvleg, lykkedes det FHK at reducere til pausestillingen 14-10.

Fra anden halvlegs begyndelse gentog billedet sig med, at FHK havde svært ved at få bolden i mål. Det gav svenskerne en føring på 19-13, men så kom der gang i FHK.
Cornelius Kragh fightede sig til et par mål, og det gjorde, at forspringet blev reduceret til 22-19 efter 42 minutter. I anden halvleg blev der spilletid til Malte Pedersen, og han kvitterede med scoringer fra den lidt uvante position som venstre fløj, og det gjorde, at FHK hang på til 24-21, men så knækkede kampen til Kristianstads fordel.

FHK scorede ikke i de sidste 11 minutter af opgøret efter en række tekniske fejl og brændte chancer, og derfor endte Kristianstad med at vinde opgøret 34-21.

FHK’s målscorere: Nicolaj Nørager 4, Kristian Stoklund 3, Lukas Karlskov 3, Malte Pedersen 3, Mads Christiansen 2, Rasmus Meyer 2, Cornelius Kragh 2, Nicolaj A. Nielsen 1 og Jakob Frederiksen 1.