Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Sæsonrekord da KIF blev sendt hjem med et nederlag

På alle stole i hallen lå røde trøjer – og alle de stående fik udleveret en i døren. Det forlængede samarbejde med ADP blev fejret med gratis røde trøjer, der toppede oplevelsen mod lokalrivalerne.

Allerede en time før begyndte der en forventningsfuld summen i hallen, i ADP Loungen var der fuldt hus – og Den Røde Mur havde sammen med HK Ultras meldt om stor opbakning.

Da kampen gik i gang var der sæsonrekord på tilskuerpladserne, 2.475 tilskuere havde fundet vejen til thansen ARENA. Stemningen var i top, men på banen var det tydeligt at se nervøsiteten på spillerne. Store chancer blev brændt, og de tekniske fejl var flere end normalt. Der var virkelig en stemning af et ægte lokalopgør. I den anden ende havde gæsterne lidt mere held i sprøjten, selvom de også havde problemer med at finde vejen gennem FHK’s defensiv.

I målet havde FHK skiftet Tellerup ud med Andersen – og det gav pote. En redningsprocent på 58 til halvleg vidnede om et flot kamp – og i den anden ende lynede Kristian Stoklund mod målet. Med 0,001 sekund tilbage hamrede selvsamme Stoklund bolden ind bag en chanceløs Richard Frisk, og Fredericia kunne gå til pause med en uafgjort stilling, 13-13.

Hvor første halvleg sluttede startede også den anden. Der var stadig udfordringer for begge hold med at få bolden puttet i kassen. Frisk leverede flere redninger, men de tekniske fejl gjorde det også svært for de lokale helte. I den anden ende holdt Andersen stadig fast, og Kolding kunne ikke passere sidste års helt store profil i FHK. Stoklund fortsatte ufortrødent i angrebet, og det holdt hele tiden Fredericia inde i kampen.

Med et kvarter igen blev rollerne byttet. Et par redninger og nogle hurtige FHK-scoringer gjorde, at det i stedet for at være KIF i teten var FHK der stod med overhånden. Derfra stod der ikke Kolding på meget. Selvom kampens spænding og nerve hele tiden var intakt, var der ikke megen tvivl om, at FHK nok skulle trække sig sejrrigt ud af kampen, i hvert fald ikke hvis man spørger Cheftræner Jesper Houmark, der efter kampen kaldte sejren og de to point for en “sejr for hele byen”.

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere