seneste nyt

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: Sommerens sidste træningskamp…

Sommerens sidste træningskamp fandt sted i Blue Water Dokken, da FHK gæstede Ribe/Esbjerg Håndbold. Selvom det blot var en træningskamp, var der mødt forholdsvis mange tilskuere op bla. 10-12 stykker fra HK-Ultras.

De første 10 minutter af kampen var meget lige og det var tydeligt holdene skulle have banket det sidste rust af. Derefter bølgede halvlegen frem og tilbage, hvor især skarpheden i offensiven blev udslagsgivende. Ribe/Esbjerg Håndbold kunne gå til pause med en føring på 16-11. Efter fortsatte billedet fra første halvleg. En masse spil frem og tilbage, hvor afslutningerne var meget forskellige hos de to hold. Tilbage i truppen var Anders Kragh Martinusen og han bidrog med en masse energi og gejst. Ribe/Esbjerg Håndbold kom i 2.halvleg op at føre med 11 mål, men mod slutningen hev Jens Fredsgaard et par redninger frem, og slutresultatet blev 34-27.

FHK-målscorer -> Mads Christiansen 6 mål, Kristian Stoklund & Anders Martinusen 4 mål, Lukas Karlskov 3 mål, Cornelius Kragh- Jakob Frederiksen- Nikolaj A. Nielsen & Rasmus Meyer 2 mål, Malte Pedersen & Kasper Young 1 mål.

Spillere der ikke kom i aktion var: Nicolaj Nørager, Martin Bisgaard, Mishels Liaba & Rasmus Boysen

HK-Ultras bakker altid op!

Med til dagens kamp var, som før nævnt, HK-Ultras som uanset vind, vejr, sted og tidspunkt altid stiller op. Vi tog en snak med næstformand: Per Fuglsang.

Til spørgsmålet om hvorvidt Per og HK-Ultras glæder sig til sæsonstarten, og om HK-Ultras er klar til den nye sæson var svaret entydigt.

”Ja! Vi glæder os helt vildt! Da vi så træningsprogrammet vidste vi, at vi skulle til Esbjerg, så er der jo heller ikke længere haha. Det bliver så dejligt at komme ud i hallen igen, og vi er allerede i gang med den første bustur til Skive. Altså Ultras glæder sig bare til at være sammen igen!”

HK-Ultras er, udover Skive-kampen, allerede i fuld gang med forberedelserne til kampen mod ærkerivalerne fra KIF Kolding. Her har Per Fuglsang et helt klart budskab…

Vi glæder os til i dag, men den vigtigste kamp er d. 26. (kampen mod Kolding), hvor vi skal have en sejr. Forberedelserne er i fuld gang, og vi er SÅ klar, og jeg kan love at der bliver noget at glæde sig til. Så jeg syntes folk skal komme i hallen!”

//FHK

//FHK

seneste nyt

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere