Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: Så tæt på…

Det er ikke mange hold der får point i Giangatium i Aalborg. Denne eftermiddag blev det heller ikke os, men vi kan i sandhed være stolte over en præstation, hvor vi burde have fået minimum 1 point med hjem.

Det var på alle måder en fornem 1. halvleg der udspillede sig i Aalborg. Tellerup stod godt i målet, forsvaret var aggressivt, og offensiven fik sat boldene i kasse. Efter 20 min førte vi 14-8, og Tellerup havde en redningsprocent på 42%. Det var helt vildt, og forsvaret lignede til tider en uigennemtrængelig mur. Offensiven fortsatte de gode takter, hvor Stoklund fik fordelt boldene godt, og der var god variation. Både Nikolaj Nielsen på stregen og Martin Bisgaard på fløjen fik sat bolde i kassen, men bedst af alle var Cornelis Kragh, der virkeligt havde fået skruet højrearmen godt på til kampen. 1. halvleg endte med en imponerende føring på 18-15.

Til 2.halvleg skulle vi forsøge at bevare de gode takter. Det gik dog ikke helt som håbet… De første 10 minutter af 2. halvleg havde en vi en scoringspause, hvor Aalborg fik reduceret, og bragt sig foran med én. Derefter begyndte målene at komme, og vi fulgtes pænt med Aalborg de næste 5 minutter, indtil en lille scoringspause ramte os, igen. Derefter kom vi tilbage, anført af Cornelius Kragh, der bragede boldene ind. Desværre gik det ikke vores vej til sidst, hvor et par tvilsomme kendelser gik den forkerte vej, og vi kunne ikke lukke til 31-31. Derfor slutter det 32-30 til hjemmeholdet, efter vi leverede en fornem præstation på en af liagens sværeste udebaner.

Topscorer for FHK blev Cornelius Kragh med 10 kasser og 4 assist!

Vidste du at… dagens resultat er det tætteste vi har været på point i Aalborg. Det viser virkeligt hvor langt vi er kommet som hold!

HUSK: Vi spiller allerede igen på hjemmebane mod Nordsjælland Håndbold!

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere