Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Nedtakt: Remis i SKANSEN…

Vi lovede jer en tæt kamp, og det fik i. På en onsdag aften i Sønderborg spillede FHK og SønderjyskE håndbold 26-26, i en uskøn håndboldkamp.

I 1.halvleg startede kampen meget lige. Begge hold kæmpede lidt med rytmen. SønderjyskE var uden deres store stjerne Noah Gaudin, og det kunne ses. Derudover stod Jens Fredsgaard fremragende, bag et velfungerende offensivt forsvar. Angrebsmæssigt var det ikke kønt, men hver gang vi fik sat tempo i boldene og ramte fløjene, så var der kasse. Særligt Mads Lenbroch var godt kørende, med 3 mål inden for de første 10 min. Holdene fulgtes ad gennem hele halvlegen, og selvom det ikke altid var lige køn håndbold, så kunne man virkeligt mærke nerven i kampen, og mærke at det var to hold, der ville gøre alt for de 2 point. Symptomatisk for halvlegen, slutter den 13-13, ovenpå to tekniske fejl. En fra hvert hold.

Efter pausen kom sønderjyderne bedst ud. Vi havde kæmpe problemer med at få flow i angrebsspillet, og selvom Fredsgaard nappede et par bolde i den anden ende, så førte sønderjyderne 18-14 efter 38 min. Derefter begyndte tingene at flaske sig, og bla. Nicolaj Nørager fik sat noget fart i spillet, og scoret nogle vigtige mål. Der var dog på intet tidspunkt man sad med følelsen af, at vi ramte topniveau. SønderjyskE spillede ikke meget bedre, men lidt, og førte det meste af 2.halvleg. I mellemtiden kom Emil Tellerup på mål, og det viste sig at være en god disposition. Han havde et par afgørende redninger i slutminutterne, der holdt os i ”live”, i kampen. Med 23 sekunder igen steg Kristian Stoklund op, og bankede den i kassen til slutresultatet 26-26. Et resultat vi kun kan være tilfredse med.

Topscorer for FHK blev Kristian Stoklund med 6 kasser!

Vidste du at… Kasper Young spillede sin kamp nr. 100 i FHK-trøjen?

OBS! HUSK AT DER ER LOKALOPGØRE ONSDAG D. 17/11 KL. 19:00! Du skal selvfølgelig med, og udover en kanon kamp, så fejre vi også Kasper Young 100 kampe i FHK-trøjen!