Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Nedtakt: FHK-Nordsjælland

Det blev, som vi foreskrev, en rigtig svær kamp mod et hårdt kæmpende Nordsjælland mandskab. Håndboldverdenen er så forunderligt skruet sammen, at man kan have rigtigt gode dage, som i Aalborg og gå tomhændet derfra. Så kan man have mindre gode dage, som i går aftes og få de 2 point. Det er det smukke ved spillet.

Kampen startede ellers relativt lige. Begge hold havde gode keepere, men spørger man trænerne brændte de nok lidt for meget. Derfor var stillingen 4-4 efter 10 min. Derefter tog vi over, hvor angrebsspillet sad bedre, afslutningerne var mere præcise, og Tellerup tog godt fra nede i målet. Generelt var intensiteten og aggressiviteten fin gennem det mest af kampen, men hvor tingene lykkedes i Aalborg fra første fløjt, skulle der gå lidt længere tid før vi fik spillet os varme. Nordsjælland har spillet rigtigt mange tætte kampe i denne sæson, og er kendt for aldrig at give op. Selvom vi var foran med 3 mål, så kom Nordsjælland flot tilbage via fight, og et par straffekast. Pausestillingen var 15-12.

De første 5 minutter af 2. halvleg ”bytter” de to hold bare mål. Derefter brænder vi lidt for meget, hvor Nordsjælland kommer tilbage i kampen. De næste 10 minutter spiller vi meget lige, og begge hold leverer en række fejl, der gør det svært at få flow i angrebsspillet. Nordsjælland får et par straffekast med ca. 12 minutter igen, og bringer sig foran. Derefter kommer vi fint tilbage, hvor Martin Bisgaard igen spillede en hovedrolle, med 7 mål på 7 forsøg. Til sidst blev det lidt af en gyser, hvor Nordsjælland med 2 minutter igen hamre den på stolpen, og Corner kan bringe os foran. Den føring slipper vi aldrig, trods drama i slutminutterne og vi vinder 30-29.

Topscorer for FHK blev igen igen igen… Martin Bisgaard med 7 kasser!

Vidste du at… Vi allerede nu, er 1 sejr fra at have flere point og sejre end i hele sidste sæsons grundspil?