Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-LTH

Thansen ARENA er et ”fort”! Fire kampe, fire sejre på hjemmebane taler sit tydelige sprog, og gutterne leverede, sammen med publikum varen i thansen ARENA. Det skete da Lemvig/Thyborøn blev sendt nordpå med et 36-31 nederlag.

Det var ellers ikke en 1. halvleg der tydede på ovenstående udfald. Spillet var energiforladt, og tempoet var lavt i begge ender. Vi lignede ikke et klassisk FHK-mandskab, med power og aggressivitet. Det profiterede Lemvig af, og bragte sig hurtigt foran 1-4. I løbet af halvlegen blev angrebsspillet bedre, og selvom vi var bagud med fire efter 18 min, gav gutterne ikke op. Mads Christiansen sled sig til nogle vigtige scoringer, og Kristian Stoklund (med 9 assist) fik fordelt boldene sublimt til bla. Bisgaard, og Meyer der sørgede for vi kom tættere på Lemvig. Pausestillingen var fortjent 17-19.

Nogle gange undrer man sig over hvad der sker i en pause? Denne aften var ingen undtagelse. Vi kom som forvandlet ud til 2.halvleg, og moste, sammen med et kogende thansen ARENA, Lemvig/Thyborøn fuldstændigt flade. Forsvaret fandt aggressiviteten, og Tellerup stod blændende. Det gav en masse kontrascoringer, hvor dagens mand i skysovs, Martin Bisgaard var flyvende! Angrebet spillede hurtigt, og farten gjorde at Nicolaj Nørager havde gode betingelser på ydersiden af forsvaret, hvilket udmøntede sig i 7 flotte kasser. Generelt var det en 2. halvleg på et meget højt niveau, og der var mange skarpe præstationer. Den skarpeste præstation, eller i hvert fald, det mest symbolske, er symbiosen mellem drengene og hallen. Med den stemning og den gejst, kan vi slå ALLE i thansen ARENA. Slutresultatet blev, fortjent, 36-31.

Topscorer for FHK blev Martin Bisgaard med 9 kasser!

I stedet for den traditionelle ”Vidste du at…?” kører vi i kampens anledning en: ”Fik du set…?” Fordi, hvis man ikke fik set Emil Tellerups mirakelredning, og måske sæsonens bedste redning, så skal man følge godt med på de sociale medier de kommende dage. WOW!!

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere