Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Nedtakt: FHK-BSH…

Det blev lige så spændende som forudsagt i Jysk Arena onsdag aften. Det var to hold der stod godt til hinanden, og matchede hinanden, spillemæssigt, på mange af de samme områder. Desværre med det forkerte udfald.

Kampen startede, som de har for vane, når vi er indblandet: Omskifteligt. Vi skal lige finde vores ben, og det samme skal modstanderen. Tellerup startede med et pille to straffekast, men desværre kom Mikkel Løvkvist også godt i gang, i den anden ende. Derfor stod det 2-2, efter 6 minutter. Derefter begyndte en periode, hvor offensive kræfter som Hällback og Cornelius Kragh fik bedre fat, og vi skiftes til at få et mål. Efter 20 min tager vi teten. Tellerup redder i den ene ende, og Bisgaard eksekverer i den anden ende. Vi spiller godt i de sidste 10 minutter af 1. halvleg, men må lidt skuffet gå til pause med 14-14.

Efter pausen fortsætter den lige kamp. Jeg kan afsløre allerede nu, at vi er foran helt indtil der er spillet 48 min, hvilket vidner om en stærk præstation. Man skal gerne slå et hul i sine gode perioder, og det var som om at hver gang vi skulle øge til en tre-måls føring, så var det stolpe ud. Vi fandt ellers løsningerne i angrebet. Stoklund og Nørager holdt fornemt tempo i angrebsspillet, hvor Bisgaard og/eller Anders Martinusen fik afsluttet fint. Men lidt ligesom mod Skjern, manglede de fornødne kynisme og det held, der skal til. Vi taber desværre 28-27, efter en præstation vi kan være tilfredse med.

Topscorer for FHK bliver del mellem Martin Bisgaard og Anders Martinusen med hver 5 kasser!

Vidste du at… Vores venstre fløj Martin Bisgaard for sjette gang i denne sæson, er Mr. 100%?