Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Hæderligt nederlag til Aalborg

Tirsdag aften skulle FHK’s ligaherrer forsøge at genrejse sig imod de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold. Kampen var tæt igennem alle 60 minutter, men i den afgørende fase fandt Aalborg Håndbold rutinen frem og trak sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 33-36.

Hjemmeholdet fra FHK startede som lyn og torden i begge ender af banen. Anført af nytilkomne Rasmus Boysen stod forsvaret stærkt og med en velspillende Emil Tellerup på mål, kom FHK godt fra start.

Efter 5 minutter bragede Nicolaj Nørager bolden i kassen til stillingen 3-1. FHK var i teten i første del af opgøret, hvor flere af spillerne præsterede på højt niveau. Efter en god periode med 3 hurtige scoringer var hjemmeholdet foran 9-6 og dette medførte at Aalborgs træner Stefan Madsen kaldte til time-out.

Efterfølgende fik Aalborg Håndbold en smule mere fat og efter 22 minutters spil kunne Aalborgs Mads Christiansen udligne til stillingen 14-14. Det to hold fulgtes ad i resten af halvlegen og ved stillingen 17-17, blev der fløjtet til pause.

Begge hold kom tændte tilbage fra pausen og FHK holdt stand imod det store pres, som Aalborg Håndbold lagde på hjemmeholdets forsvar. Efter 45 minutters spil gjorde Jakob Mikkelsen det til 25-25 og der var dermed lagt op til en spændende afslutning på opgøret.

Martin Bisgaard, der var sikkerheden selv i dette opgør, fortsatte sit flotte spil i de efterfølgende minutter og bragte i det 51. minut FHK foran med 2 mål til stillingen 30-28. Dette fik igen Stefan Madsen til at tage time-out og denne gang havde det den helt ønskede effekt.

3 hurtige scoringer fra Aalborg mandskabet bragte udeholdet foran 30-31 og dette tog pusten fra FHK. FHK forsøgte sig med helbanepres i deres defensiv, men her blev rutinen på Aalborgs hold afgørende. Aalborg Håndbold var kyniske og Lukas Sandell lukkede opgøret med en scoring til slutresultatet 33-36.

Næste gang herrerne fra FHK skal i aktion er på mandag den 12. oktober, når de møder Ribe-Esbjerg HH i Blue Water Dokken.

Målscorer for FHK: Martin Bisgaard 7, Mathias Hedegaard 5, Nicolaj Nørager 5, Jakob Mikkelsen 4, Kristian Stoklund 4, Anders Kragh Martinusen, Rasmus Meyer 2, Kasper Young 2, Rune Andersen 1.

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere