seneste nyt

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK tabte til HC Odense

Fredericia Håndboldklub tabte i fredags 29-25 til HC Odense på udebane.

Stemningen var i top i Odense Idrætscenter. I omegnen af 200 FHK-fans havde indtaget den ene langside i den store arena og dannede en kulisse, som ville gøre de fleste danske hold misundelige.

1-3 var stillingen til FHK få minutter inde i opgøret, men det blev FHK’s sidste føring. Angrebsspillet hang ikke sammen og der blev ikke tacklet af defensivt.

Fejl på fejl i begge ender gjorde, at HC Odense anført af den tidligere FHK-spiller, Andreas Madsen, og den velspillende Loke Brasen i målet gik til pause foran 16-11.

I anden halvleg kom FHK bagud med ti mål, men i slutningen af kampen blev der pyntet på resultatet, som blev en fortjent HC Odense-sejr på 29-24.

FHK er med nederlaget fortsat på førstepladsen i 1. division, hvor der er tre point ned til Tønder på andenpladsen. Næste gang FHK skal i kamp er på søndag, hvor modstanderne er Frederikshavn klokken 14:00 i thansen arena.

seneste nyt

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere