Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK-herrerne har vundet to ud af tre træningskampe

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsherrer har spillet tre træningskampe. Her er det blevet til et spinkelt nederlag til ligamandskabet SønderjyskE, mens det er blevet til sejr mod ligaholdet Mors-Thy Håndbold og Champions League-holdet fra finske Cocks.

Af Patrick Viborg

Den første kamp blev spillet i Vojens mod SønderjyskE. FHK imponerede mod den tidligere FHK-spiller Kasper Christensens mandskab. Fredericanerne blev undervejs hæmmet af, at Rune Schrøder udgik med småproblemer, som han dog er kommet sig over.

Kampen endte med et smalt FHK-nederlag på 31-30, efter SønderjyskE scorede i sidste sekund ved Alexander Hansen.

Anden kamp var hjemme i T. Hansen arena hal 2 mod Cocks. Det fysisk stærke mandskab lagde bedst ud, men FHK kom bedre og bedre med som kampen skred frem. I anden halvleg trådte fredericianerne særligt i karakter. Jimmi Andersen lukkede af i målet, mens Kristian Stoklund svingede taktstokken i angrebet, hvilket udmøntede sig i en sejr på 30-24.

Den seneste træningskamp blev spillet mandag aften i Lalandia Billund, hvor Mors-Thy Håndbold var modstanderen. Fra kampens start satte FHK sig på kampen, og det var særligt Emil Tellerups fortjeneste. Keeperen diskede op med den ene store redning efter den anden, og var med til at sikre en pauseføring på 18-9. I anden halvleg kom Mors-Thy bedre med, men FHK holdte stand og via blandt andet en god præstation af Nikolaj Mehl i anden halvleg sejrede FHK med 27-22.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere