Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Disciplinerede FHK vandt sikkert mod formstærke Stoholm

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsherrer vandt søndag 28-19 over Stoholm, der ellers kom til thansen Arena med fem sejre i træk.

Stoholm kom foran 1-3, og man frygtede, at Stoholm ville ride videre på den bølge, som de var inde i, hvor de var gået fra at have tabt de første otte kampe i sæsonen til pludselig at vinde fem i træk. Og det endda over modstandere som Otterup og Team Sydhavsøerne.

FHK fik sat en prop i Stoholm. Anført af Kristian Stoklund, der scorede seks af de første syv FHK-mål, gik fredericianerne til pause foran 16-9, efter at have holdt Stoholm fra at score i en periode på et kvarters tid.

Den fredericianske defensiv fortsatte med at holde stand og lod ikke Stoholm komme tæt på, selvom de forsøgte sig med alle midler fra bænken. Rune Schrøder begyndte at stemple ind angrebsmæssigt, hvor han fik lavet i alt fem mål i kampen.

I det sidste kvarters tid kom Emil Tellerup ind, efter Jimmi Andersen havde stået fornemt i de første 45 minutter. Tellerup bød sig ligeledes til i målet, og var med til at sikre FHK en sejr på 28-19.

Næste gang FHK skal i aktion er på torsdag, hvor modstanderen er Odder.