Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

James Junior Scott forlader FHK

Til sommer stopper den franske bagspiller James Junior Scott, da parterne er blevet enige om ikke at forlænge aftalen.Læs mere

Klar til europæisk debut

Det har været en bemærkelsesværdig sæson for os i Fredericia Håndboldklub. Ikke alene har vi kæmpet os til en flot andenplads i gruppespillet, men for første gang i klubbens historie har vi også sikret os adgang til de europæiske turneringer.

Læs mere

9-måls nederlag til KIF Kolding

Mandag aften var der lagt op til et vaskeægte lokalbrag mellem KIF Kolding og FHK i Sydbank Arena. FHK kom godt fra start, men udeholdet fik igennem kampen store udfordringer med KIF Kolding’s 7-6 spil. I angrebet blev der brændt mange chancer og dette resulterede i et 31-22 nederlag.

FHK kom flyvende fra start i lokalopgøret. Nicolaj Nørager indledte med en flot scoring og efterfølgende udspil til Kasper Young, der eksekverede med en scoring. Efter 7 minutter var udeholdet fra FHK foran 1-4.

Cheftræner for KIF Kolding, Andreas Toudahl, kaldte derfor sit hold til time-out og dette skulle vise sig, at have den ønskede effekt. KIF Kolding begyndte at æde sig ind på FHK’s forspring og efter 22 minutter kunne Peter Balling bringe ligevægt i regnskabet til stillingen 8-8.

Kampen bølgede efterfølgende frem og tilbage, men en udvisning til Mathias Hedegaard forårsaget i det 28. minut var medvirkende til, at FHK måtte gå til pause bagud 13-12.

Kristian Stoklund startede 2. halvleg med at udligne til stillingen 13-13, men derfra så KIF Kolding sig ikke tilbage. Efter 42 minutter bragte Peter Balling hjemmeholdet foran 19-15 og FHK tog time-out. Desværre havde time-outen ikke den ønskede effekt.

KIF Kolding’s målmand Ágúst Eli Björgvinsson fandt storspillet frem og KIF Kolding fortsatte med at øge deres føring til slutresultatet 31-22.

Næste gang herrerne skal i aktion er den 6. oktober, når de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold gæster thansen ARENA.

Topscorer for FHK: Mads Lenbroch 4, Nicolaj Nørager 4, Martin Bisgaard 3, Kristian Stoklund 3, Kasper Young 2, Jakob Mikkelsen 2, Anders Kragh Martinusen 2, Mathias Hedegaard 1, Rasmus Meyer 1.

Læs mere

Nedtakt: Vi står stærkt til trods for udfordringer i Skanderborg

I går aftes var en hård omgang for os. Turen til Skanderborg gik bestemt ikke som håbet. Vi begik for mange tekniske fejl, og det mod et hold, som havde en virkelig god dag. Det endte med et nederlag på 30-27, efter vi ellers flere gange havde indhentet dem.