Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

2020 sluttede med en flot udebanesejr!

Tirsdag aften spillede Fredericia Håndboldklub årets sidste opgør i HTH Ligaen. Det skete på udebane mod TTH Holstebro, hvor det blev til en flot sejr på 29-32.

Til opgøret var FHK uden Jesper Lindgren, der havde rygproblemer, og Mathias Hedegaard var heller ikke med, da han er blevet testet positiv for Covid-19. Med i truppen var i stedet U19-spillerne Malte Pedersen og Jonas Raundahl, hvor sidstnævnte endte med at spille en rolle i opgøret, da han i både første og anden halvleg aflastede Rasmus Meyer, og det kastede et enkelt mål af sig for den unge stregspiller, der i kampen fik ligadebut.

I starten af opgøret havde FHK svært ved at score, men til gengæld tog Emil Tellerup også fra i målet. Han kunne ikke holde TTH fra at lave mål, men han forhindrede hjemmeholdet i at stikke af fra start med flere store redninger. Første FHK-scoring lavede Jakob Frederiksen efter knap seks minutter, hvor han fik bolden forbi Nicklas Graugaard i TTH-målet, og det blev startskuddet til, at FHK fik mere gang i målscoringen.

Efter at TTH var kommet foran 4-1, så kom der gang i FHK, som fik udlignet til 4-4, og med tre scoringer i træk kom foran 5-7, hvilket fik TTH til at forlange timeout. Midtvejs i første halvleg udgik TTH-backen Kay Smits og det ændrede TTH’s spil til at være meget præget af syv mod seks, og det gav i flere omgange pote og var med til at få hjemmeholdet tilbage i opgøret. TTH udlignede til 8-8 og kom efterfølgende i front, og endte med at gå til pause foran 16-14.

I anden halvleg fik FHK hurtigt udlignet. Efterfølgende skiftes de to hold til at være i front. I det ene moment havde FHK overtaget, da TTH spillede syv mod seks, og fik straffet det med flere gange at score i tomt mål, men andre gange gav det også pote for hjemmeholdet at spille med en ekstra markspiller. Midtvejs i anden halvleg var stillingen 25-25, og de to hold fulgtes ad til 29-29 med med seks minutter igen, men så tiltede kampen til FHK’s fordel.

Forsvaret oppede sig og Emil Tellerup diskede op med store redninger. Tellerup forheksede målet resten af kampen, og i den anden ende tog Jakob Frederiksen ansvar og med to ud af de sidste tre mål var han med til at gøre udslaget for, at FHK vandt 29-32 og dermed slutter 2020 på syvendepladsen i HTH Ligaen.