Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

2.300 ellevilde tilskuere så FHK vinde endnu et topbrag

2.300 tilskuere var fredag aften til stede i thansen Arena, da Skive fH ble sendt hjem med et nederlag på 29-24.

Nummer et mod nummer tre. Der var igen et topbrag med FHK involveret, efter Tønder i søndags var blevet nedlagt i det første store slag. Skive er heller ikke nogen ueffen modstander, og havde i lighed med Tønder besejret FHK i sæsonens første opgør.

4-1 var stillingen efter ni minutter. FHK kom bedst fra start i en kogende thansen Arena, hvor Skive dog ikke lod sig slå ud.

Skives bedste spiller i opgøret, Daniel Guldsmed, reducerede til 5-4, men så trak FHK fra og endte med at gå til pause foran 12-8, efter Marcus Rahbek scorede første halvlegs sidste mål.

I anden halvlegs indledning hang FHKs angrebsspil ikke sammen. Det gjorde, at Skive fik halet ind på FHK og fik reduceret til 18-17, 19-18 og 20-19, men tættere på kom gæsterne ikke. FHK stod imod Skives comebackforsøg og anført af Kristian Stoklund i angrebet og Emil Tellerup i målet, scorede FHK fem mål i træk.

Føringen nåede op på 28-21, inden det lykkedes Skive at få pyntet til slutresultatet, der blev en FHK-sejr på 29-24.

Dermed bevarer FHK førstepladsen og udbyggede forspringet til Skive på tredjepladsen.

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere