seneste nyt

Tak for indsatsen i den røde trøje!

Sæsonen er slut og det betyder at vi skal sige farvel til nogle af de røde drenge, som skal videre i deres karriere. Læs mere

Gudmundur Gudmundsson forlænger som cheftræner i Fredericia Håndboldklub til 2027

Fredericia Håndboldklub har den store glæde at meddele, at vores cheftræner Guðmundur Guðmundsson har forlænget sin kontrakt med klubben indtil 2027. Guðmundur oprindelige kontrakt løb til 2025, men med den nye aftale forlænger han sit engagement med yderligere to år.Læs mere

Morten Moldrup er ny træner for FHK’s 2. division herrer og U19-liga

Fredericia Håndboldklub har glæden af at byde Morten Moldrup velkommen som ny træner for vores 2. division herrer og U19-liga. Morten Moldrup, 32 år, har de seneste fem år været træner i Norge for klubberne Stord Handball, Bjørnar Håndball og senest Ryger Stavanger i den norske 1. division. Læs mere

Danske Bank indtager FHK Fanzonen

Danske Bank indtager FHK Fanzonen

 

Til den sidste kamp i grundspillet den 5. april indtager Danske Bank FHK Fanzonen, hvor der er mulighed for de mindste at lære om pengevaner og hvad det koster at tage på sommerferie.

 

Mange ting koster penge, uden man kan se det. Udforsk stationen og se hvilke ting der koster penge. Fx vandet der løber ud af hanen, eller lyset der er tændt.

 

 

Du kan også sammensætte en fiktiv sommerferie for en familie på 4 personer, med forskellige transport-, overnatnings- og oplevelsesmuligheder. De forskellige sammensætninger af sommerferien, vil have forskellige priser og det er op til børnene at bestemme hvilken sommerferie der er den rigtige version for dem.

 

 

Der er mulighed for at vinde forskellige præmier f.eks. bogen “Giv dit barn gode pengevaner”, af Danske Banks børne- og ungechef, Anne Juel Jørgensen. Selv samme Anne Juel Jørgensen holder et foredrag onsdag d. 24. maj, kl. 17.30-19.00 ved Danske Bank i Fredericia. Det kan du også høre mere om i FHK Fanzonen d. 5. april, eller læse mere om her, hvor du også kan tilmelde dig.

 

 

//FHK

Danske Bank indtager FHK Fanzonen

Danske Bank indtager FHK Fanzonen

 

Til den sidste kamp i grundspillet den 5. april indtager Danske Bank FHK Fanzonen, hvor der er mulighed for de mindste at lære om pengevaner og hvad det koster at tage på sommerferie.

 

Mange ting koster penge, uden man kan se det. Udforsk stationen og se hvilke ting der koster penge. Fx vandet der løber ud af hanen, eller lyset der er tændt.

 

 

Du kan også sammensætte en fiktiv sommerferie for en familie på 4 personer, med forskellige transport-, overnatnings- og oplevelsesmuligheder. De forskellige sammensætninger af sommerferien, vil have forskellige priser og det er op til børnene at bestemme hvilken sommerferie der er den rigtige version for dem.

 

 

Der er mulighed for at vinde forskellige præmier f.eks. bogen “Giv dit barn gode pengevaner”, af Danske Banks børne- og ungechef, Anne Juel Jørgensen. Selv samme Anne Juel Jørgensen holder et foredrag onsdag d. 24. maj, kl. 17.30-19.00 ved Danske Bank i Fredericia. Det kan du også høre mere om i FHK Fanzonen d. 5. april, eller læse mere om her, hvor du også kan tilmelde dig.

 

 

//FHK

seneste nyt

Tak for indsatsen i den røde trøje!

Sæsonen er slut og det betyder at vi skal sige farvel til nogle af de røde drenge, som skal videre i deres karriere. Læs mere

Gudmundur Gudmundsson forlænger som cheftræner i Fredericia Håndboldklub til 2027

Fredericia Håndboldklub har den store glæde at meddele, at vores cheftræner Guðmundur Guðmundsson har forlænget sin kontrakt med klubben indtil 2027. Guðmundur oprindelige kontrakt løb til 2025, men med den nye aftale forlænger han sit engagement med yderligere to år.Læs mere

Morten Moldrup er ny træner for FHK’s 2. division herrer og U19-liga

Fredericia Håndboldklub har glæden af at byde Morten Moldrup velkommen som ny træner for vores 2. division herrer og U19-liga. Morten Moldrup, 32 år, har de seneste fem år været træner i Norge for klubberne Stord Handball, Bjørnar Håndball og senest Ryger Stavanger i den norske 1. division. Læs mere

Sådan gik det i 2023/24

Sæsonen er overstået og støvet har lagt sig, efter fejringen af de flotte sølvmedaljer. Det har været en fantastisk sæson, hvor store sportslige præstationer har været medvirkende til at FHK har været toneangivende gennem hele sæsonen. Læs mere