seneste nyt

Fysisk træner: Thomas Padkær om opstarten…

Opstarten frem mod forårssæsonen er i fuld gang. Det har været en anderledes opstart, hvor Corona har ændret lidt på tingenes tilstand. Det har givet Fysisk Træner i Fredericia Håndboldklub Thomas Padkær et par udfordringer, i forhold til planlægningen af opstarten…

Læs mere

Thorsten Fries skifter til FHK…

Fredericia Håndboldklub har sikret sig endnu en tilgang. Det drejer sig om den 28-årige keeper, Thorsten Fries, der skifter til klubben fra den norske mesterklub, Elverum.

Læs mere

Fløjkollegaer forlænger med FHK…

De to fløjkollegaer Martin Bisgaard og Jakob Frederiksen har begge forlænget deres kontrakter med Fredericia Håndboldklub frem til 2024.Læs mere

Optakt – Ligaherrer

Det bliver fantastisk, endelig, at spille kampe igen. Det er det vi træner for hver dag, og jeg glæder mig meget til dette forår. Jeg forventer, at vi kan bevare det gode spil og forbedre os i nogle facetter af spillet, så vi bliver endnu bedre. Vi har være fantastisk gode i efteråret og det momentum må en pause ikke ødelægge. Derfor kommer vi med fuld knald mod SønderjyskE.

 

Det er en kamp, som vi skulle have spillet i december, hvilket gør at der er lidt forskel. SønderjyskE har haft en svær periode, men en pause kan gøre meget. Selvom de har tabt kampe, så har de stadig store kvaliteter på holdet, som vi skal være opmærksomme på.

 

Vi har alle mand klar til kamp, hvilket giver en dejlig ro og den nødvendige kontinuitet frem mod kampen. Vi kommer til at leverer 110%, i bestræbelserne på at hente vores syvende hjemmebane sejr i træk.

 

Cheftræner Fredericia Håndboldklub

 

Jesper Houmark

 

Optakt – Ligaherrer

Det bliver fantastisk, endelig, at spille kampe igen. Det er det vi træner for hver dag, og jeg glæder mig meget til dette forår. Jeg forventer, at vi kan bevare det gode spil og forbedre os i nogle facetter af spillet, så vi bliver endnu bedre. Vi har være fantastisk gode i efteråret og det momentum må en pause ikke ødelægge. Derfor kommer vi med fuld knald mod SønderjyskE.

 

Det er en kamp, som vi skulle have spillet i december, hvilket gør at der er lidt forskel. SønderjyskE har haft en svær periode, men en pause kan gøre meget. Selvom de har tabt kampe, så har de stadig store kvaliteter på holdet, som vi skal være opmærksomme på.

 

Vi har alle mand klar til kamp, hvilket giver en dejlig ro og den nødvendige kontinuitet frem mod kampen. Vi kommer til at leverer 110%, i bestræbelserne på at hente vores syvende hjemmebane sejr i træk.

 

Cheftræner Fredericia Håndboldklub

 

Jesper Houmark

 

seneste nyt

Fysisk træner: Thomas Padkær om opstarten…

Opstarten frem mod forårssæsonen er i fuld gang. Det har været en anderledes opstart, hvor Corona har ændret lidt på tingenes tilstand. Det har givet Fysisk Træner i Fredericia Håndboldklub Thomas Padkær et par udfordringer, i forhold til planlægningen af opstarten…

Læs mere

Thorsten Fries skifter til FHK…

Fredericia Håndboldklub har sikret sig endnu en tilgang. Det drejer sig om den 28-årige keeper, Thorsten Fries, der skifter til klubben fra den norske mesterklub, Elverum.

Læs mere

Fløjkollegaer forlænger med FHK…

De to fløjkollegaer Martin Bisgaard og Jakob Frederiksen har begge forlænget deres kontrakter med Fredericia Håndboldklub frem til 2024.Læs mere

FHK tager afsked med fire…

Til sommer stopper Mishels Liaba, Rasmus Boysen, Cornelius Kragh og Rasmus Thiemer-Jensen i Fredericia HåndboldklubLæs mere