seneste nyt

VIDEO: Nicolaj Nørager om HC Midtjylland…

Nicolaj Nørager var i hopla efter sejren over HC Midtjylland. Hør hvorfor, og hvad der fungerede så god, offensivt, mod HCM.

Læs mere

Nedtakt: FHK-HC Midtjylland

I sæsonens sjette kamp, mødte vi oprykker fra HC Midtjylland i en kamp, hvor to forskellige agendaer spillede ind. Vi vil gerne slutte i top-8 og havde derfor hårdt brug for point, hvor HC Midtjylland skulle tage sæsonens første sejr.

Læs mere

Faktatjek: FHK-HC Midtjylland

Ikke så snart var vi færdige mod GOG, før fokus blev rettet mod HC Midtjylland, som er næste opgave i HTH Herreligaen. Kampen spilles i Herning, hvor vi er gæster for første gang siden 2012.

Læs mere

Optakt

Vi skal møde de danske mestre, så det bliver selvfølgelig en speciel opgave. Det er et rigtigt godt hold, men for mig er det en kamp ligesom alle andre. Jeg tror på at vi kan slå alle. Specielt på hjemmebane har vi en fordel, som vi skal udnytte og det tror jeg på vi kan uanset om vi møder Lemvig/Thyborøn eller de danske mestre fra GOG.

 

 

Vi fik en lille bump på vejen mod BSH. Men vi så en stærk 2.halvleg, hvor vi viste karakter og kom flot tilbage. Vi skal tage vores stærke defensiv med mod GOG, og så skal vi udnytte vores chancer. Jeg glæder mig til at spille i thansen ARENA igen.

 

God kamp!

 

Cheftræner Fredericia Håndboldklub

 

Gudmundur Gudmundsson

Optakt

Vi skal møde de danske mestre, så det bliver selvfølgelig en speciel opgave. Det er et rigtigt godt hold, men for mig er det en kamp ligesom alle andre. Jeg tror på at vi kan slå alle. Specielt på hjemmebane har vi en fordel, som vi skal udnytte og det tror jeg på vi kan uanset om vi møder Lemvig/Thyborøn eller de danske mestre fra GOG.

 

 

Vi fik en lille bump på vejen mod BSH. Men vi så en stærk 2.halvleg, hvor vi viste karakter og kom flot tilbage. Vi skal tage vores stærke defensiv med mod GOG, og så skal vi udnytte vores chancer. Jeg glæder mig til at spille i thansen ARENA igen.

 

God kamp!

 

Cheftræner Fredericia Håndboldklub

 

Gudmundur Gudmundsson

seneste nyt

VIDEO: Nicolaj Nørager om HC Midtjylland…

Nicolaj Nørager var i hopla efter sejren over HC Midtjylland. Hør hvorfor, og hvad der fungerede så god, offensivt, mod HCM.

Læs mere

Nedtakt: FHK-HC Midtjylland

I sæsonens sjette kamp, mødte vi oprykker fra HC Midtjylland i en kamp, hvor to forskellige agendaer spillede ind. Vi vil gerne slutte i top-8 og havde derfor hårdt brug for point, hvor HC Midtjylland skulle tage sæsonens første sejr.

Læs mere

Faktatjek: FHK-HC Midtjylland

Ikke så snart var vi færdige mod GOG, før fokus blev rettet mod HC Midtjylland, som er næste opgave i HTH Herreligaen. Kampen spilles i Herning, hvor vi er gæster for første gang siden 2012.

Læs mere

Galleri: FHK-GOG

FOTO: JOAN BARLØSE

Læs mere