seneste nyt

Gudmundur Gudmundsson bliver ny cheftræner

Den tidligere danske landstræner og nuværende islandske landstræner, Gudmundur Gudmundsson, tiltræder i FHK fra sommeren 2022 på en tre-årig aftale.

 

Læs mere

Jesper Houmark stopper som cheftræner

Fredericia Håndboldklubs cheftræner, Jesper Houmark, stopper i sit nuværende job til sommer, men fortsætter i en ny rolle i FHK.

Læs mere

Nedtakt: FHK-TTH

Anden udebanetur, anden sejr! Efter en fuldstændig vanvittig håndboldkamp, hvor mærkværdighederne stod i kø, hiver vi en sejr med hjem fra Holstebro på 35-33. Vi fortsætter dermed vores stime Graakjær Arena, og tilføjer 2 point.

Læs mere

Optakt – Ligaherrer

Vi har fået en start på sæsonen, som vi næsten ikke turde drømme om. Tre sejre i fire kampe, hvor to af dem er kommet mod formodede tophold i ligaen. Det er virkelig godt gået, og det viser, at vi har snuden på rette spor.

 

Der er stadig forbedringspunkter, og jeg forventer, at vi vil blive bedre og bedre, som sæsonen skrider frem, men allerede nu kan man se tegningerne. I dag venter der en modstander, som vi tabte stort til på hjemmebane i sidste sæson, og også tabte stort til i opstarten, og derfor er det en opgave, som vi går ind til med stor respekt.

 

Vi havde en knap så god oplevelse på hjemmebane sidst mod Skjern, hvor vi brændte for mange chancer og ikke havde nok redninger. Det skal vi have rettet op på mod Ribe-Esbjerg, men allerede i den seneste kamp mod TTH, var der klare forbedringer at spore i afslutningsspillet. Det udmøntede sig i 35 mål, og det kan vi ikke forvente, at vi laver hver gang, men vi fik vist, at vi har et skarpt angrebsspil.

 

De takter skal vi tage med mod Ribe-Esbjerg, og med vores fantastiske fans i ryggen, vil vi fighte for byen.

 

Cheftræner i Fredericia Håndboldklub

Jesper Houmark

Optakt – Ligaherrer

Vi har fået en start på sæsonen, som vi næsten ikke turde drømme om. Tre sejre i fire kampe, hvor to af dem er kommet mod formodede tophold i ligaen. Det er virkelig godt gået, og det viser, at vi har snuden på rette spor.

 

Der er stadig forbedringspunkter, og jeg forventer, at vi vil blive bedre og bedre, som sæsonen skrider frem, men allerede nu kan man se tegningerne. I dag venter der en modstander, som vi tabte stort til på hjemmebane i sidste sæson, og også tabte stort til i opstarten, og derfor er det en opgave, som vi går ind til med stor respekt.

 

Vi havde en knap så god oplevelse på hjemmebane sidst mod Skjern, hvor vi brændte for mange chancer og ikke havde nok redninger. Det skal vi have rettet op på mod Ribe-Esbjerg, men allerede i den seneste kamp mod TTH, var der klare forbedringer at spore i afslutningsspillet. Det udmøntede sig i 35 mål, og det kan vi ikke forvente, at vi laver hver gang, men vi fik vist, at vi har et skarpt angrebsspil.

 

De takter skal vi tage med mod Ribe-Esbjerg, og med vores fantastiske fans i ryggen, vil vi fighte for byen.

 

Cheftræner i Fredericia Håndboldklub

Jesper Houmark

seneste nyt

Gudmundur Gudmundsson bliver ny cheftræner

Den tidligere danske landstræner og nuværende islandske landstræner, Gudmundur Gudmundsson, tiltræder i FHK fra sommeren 2022 på en tre-årig aftale.

 

Læs mere

Jesper Houmark stopper som cheftræner

Fredericia Håndboldklubs cheftræner, Jesper Houmark, stopper i sit nuværende job til sommer, men fortsætter i en ny rolle i FHK.

Læs mere

Nedtakt: FHK-TTH

Anden udebanetur, anden sejr! Efter en fuldstændig vanvittig håndboldkamp, hvor mærkværdighederne stod i kø, hiver vi en sejr med hjem fra Holstebro på 35-33. Vi fortsætter dermed vores stime Graakjær Arena, og tilføjer 2 point.

Læs mere

Faktatjek: Dragerne fra Holstebro…

Sæsonen er i fuld gang! Vi er kommet til sæsonens anden udebanetur, hvor vi ligger vejen forbi Graakjær Arena og Team Tvis Holstebro. Begge hold er komme fornemt fra start, med 2 sejre og 1 nederlag. Sidst vi var i Graakjær Arena, stod julen for døren, og drengene hev en tre-måls sejr med hjem. Lad os håbe vi kan tage endnu en skalp i aften.

Læs mere