seneste nyt

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Ribe-Esbjerg venter i vigtig opgør

Mandag aften skal vi til Blue Water Dokken, hvor der venter et vigtig opgør imod rækkens nummer 11. Ribe-Esbjerg har skrabet 3 point sammen, imens vi selv står noteret for 2.

Vi kommer ind til kampen med tro på egne evner efter en flot præstation imod de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold, hvor vi ligeså godt kunne have beholdt pointene i Fredericia. Vi fik rejst os fra den kollektive nedtur i 2. halvleg i Kolding med flot fight og godt spil i begge ender af banen. Nu skal vi holde snuden i sporet og så tror jeg på, at der kan vente point på os i Esbjerg.

I seneste sæson spillede vi uafgjort i begge opgør imod Ribe-Esbjerg. De fleste husker nok den intense afslutning på kampen i thansen ARENA, hvor Kristian Stoklund udlignede til resultatet 29-29 i sidste sekund.

Hos Ribe-Esbjerg skal man blandt andet lægge mærke til deres to profiler på back-positionerne, Runar Karason og Nicolai Nygaard. Tilsammen står de to skytter noteret for 67 mål og 49 assists.

Vi skal sørge for at få godt styr på denne duo. Det gør vi blandt andet ved at lave mange frikast, så de ikke bliver sat i scene eller får mulighed for at lave indspil til en velspillende Miha Zvizej.

Rigtig god kamp!

Cheftræner Jesper Houmark

seneste nyt

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere