Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

U17 Drengene fik overbevisende sejr på hjemmebane

Søndag var der igen kamp på programmet for Fredericia HK’s U17 Drenge. Mostanderne var den traditionsrige efterskole SINE, der normalt leverer kamp til stregen. Det viste sig dog ikke at være tilfældet søndag eftermiddag, hvor de rødklædte FHK’ere tog en sikker sejr.

Spiller for spiller var der ikke noget at komme efter for Sportsefterskolen SINE, da de søndag gæstede thansen ARENA. Det tog ikke lang tid for Fredericia HK at sætte sig fuldstændig på kampen, en kamp der på alle parametre blev spillet på hjemmeholdets præmisser.

“Det var en kamp som vi allerede fra start satte os på. Vi kom hurtigt foran med en solid føring, og det skyldes primært en meget koncentreret indsats. Vi lavede meget få fejl – og så var vi uhyrligt scoringssikre”, fortæller Lars Frederiksen efter kampen. En af de spillere der for alvor satte sit præg på kampen var den knivskarpe venstrefløj Lukas Karlskov. Med scoringer på stribe, 6 mål på 6 forsøg i kampens første kvarter, imponerede han alle i hallen – og var en stor del af den sikring føring.

Som første halvleg skred frem skiftede Fredericia HK også forsvarsformation, det klassiske 6-0 forsvar blev erstattet af et mere offensivt 3-2-1 forsvar, der for alvor lukkede kampen. SINE havde svært ved at komme til chancer, og når de endelig kom til skud stod Magnus Nyegaard klar i målet og pillede den ene bold efter den anden.

“Vores keepere steppede virkelig op fra vores kamp i Skjern, og det blev afgørende. De spillede en rigtig god kamp, både Magnus og Oskar leverede flot. Det er dejligt, at de på den måde har hevet sig op igen. Keeperne er afgørende i moderne håndbold, så vi er meget afhængige af dem”, fortæller Lars Frederiksen.

Anden halvleg fortsatte på mange måder hvor første halvleg sluttede, omend spillet blev en anelse mere satset, og at der var en kende flere fejl i anden halvleg.

“Det bliver ikke helt det samme som første halvleg, men det er også svært for en gruppe unge drenge at holde niveauet når man er så sikkert foran. Men jeg synes, at vi holder koncentrationen undervejs, og det lykkedes os da også at køre sejren sikkert i hus”, fortæller Frederiksen.

Udover en flyvende Lukas Karlskov, der ender med 9 scoringer på ligeså mange forsøg udmærkede Nikolaj Petersen sig med en række gode aktioner og tilhørende mål – og på stregen leverede Jonas Raundahl fire flotte scoringer.

Næste kamp for Næsby og Frederiksens mandskab er 20. oktober på udebane mod VIES, der er under ledelse af FHK’s ligatræner, Jesper Houmark.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere