Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Tredje sejr i træk

Fredag aften gæstede Lemvig-Thyborøn Håndbold thansen ARENA. Det blev en ensidig affære, hvor FHK mandskabet sprudlede af selvtillid og der var derfor aldrig tvivl om kampens udfald. Efter 60. minutter kunne hjemmeholdet trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 31-23.

Inden fredagens opgør havde FHK sejret i de to foregående opgør imod Sønderjyske og senest Skanderborg. Det var derfor ærgerligt, at landsholdspausen kom netop nu, hvor holdet havde tanket stor selvtillid.

Det var dog ikke til at se, at FHK havde haft to-ugers kamppause, da startfløjtet lød i thansen ARENA. Efter 37 sekunders spil indledte Anders Kragh Martinusen opgøret med en scoring og Nicolaj Nørager fulgte efter ved at fighte sig flot igennem på ydresiden af backen.

Efter 8 minutters spil kunne gæsternes Jesper Kokholm udligne til stillingen 4-4 på straffekast. Derfra så FHK sig ikke tilbage. Anders Kragh Martinusen scorede efter behag og efter tre hurtige scoringer fra hans hånd, var hjemmeholdet foran 7-5.

Cheftræner for Lemvig-Thyborøn, Anders Thomsen, kaldte sit hold til time-outten ved stillingen 9-6. Time-outten fik imidlertid ikke den ønskede effekt. FHK fortsatte sit kyniske forsvarsspil og i den anden ende kunne Jakob Mikkelsen hamre bolden i kassen til stillingen 12-6.

Kort efter måtte Mathias Hedegaard indkassere en 2 minutters udvisning og Lemvig-Thyborøn blev tilkendt et straffekast. Scoringskrisen fortsatte imidlertid for udeholdet, da målmand Jimmi Andersen hev en flot redning op på straffekastet. Dette knækkede Lemvig-Thyborøn spillerne, der måtte se sig gå til pause bagud 16-8 til et velspillende FHK mandskab.

Udeholdet kom mere fokuseret tilbage fra pausen. På grund af forhastet spil og dårlige afslutninger fra FHK, begyndte gæsterne at æde sig langsomt ind på forspringet. Efter 39 minutters spil kunne Lemvig-Thyborøn’s Jesper Kokholm reducere til stillingen 19-15. Tættere på kom Lemvig-Thyborøn ikke.

FHK tog en time-out og denne medvirkede til, at hjemmeholdet kom tilbage på sporet. Efter 44 minutters spil kunne Martin Bisgaard bringe de rødklædte foran 24-17. Resten af kampen blev målbytteri og sejren kom aldrig i fare. Derfor kunne FHK indkassere 3. sejr i træk med cifrene 31-23.

Næste gang herrerne skal i aktion er imod BSH, tirsdag den 17. november i Jysk Arena. Kampen kan følges på TV2 sport.

Målscorer for FHK: Jakob Mikkelsen 4, Martin Bisgaard 4, Kristian Stoklund 4, Nicolaj Nørager 4, Anders Kragh Martinusen 4, Rune Andersen 3, Jakob Frederiksen 2, Mathias Hedegaard 2, Rasmus Meyer 1, Lukas Karlskov 1, Jesper Lindgren 1, Mishels Liaba 1.