Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Træningskamp mod Mors/Thy Håndbold

Onsdag d. 9/6-2021 spillede FHK en træningskamp mod Mors/Thy Håndbold. Det var anden træningskamp på to dage, i sommervarmen. Det var en kamp som var lukket for offentligheden, og mest af alt handlede om at holde Mors/Thy Håndbold i gang, til deres Final4 kamp.

Ligesom i kampen mod Skjern Håndbold var det et ungt FHK-hold, der indtog banen. Kampen havde et glimrende tempo og der blev gået til den i nærkampene. Mange af de unge U19 talenter fik flere minutter til at vise sig frem, og vænne sig til tempoet i en ligakamp. Derudover blev kampen brugt på at teste forskellige ting af fx, 7 mod 6 spillet.

Mors/Thy Håndbold startede umiddelbart kampen bedst, og efter et kvarter var stillingen 8-2 til udeholdet. FHK fik spist sig ind i kampen. Forsvaret blev mere sammenhængende og chancerne blev omsat, efter en række gode kontraløb. Pausestillingen var derfor 13-12 til udeholdet. Værd at bemærke var at Jimmi Andersen, Mathias Hedegaard, Rune Andersen, Jesper Lindgren, Jacob Mikkelsen og Mikkel Løvkvist, alle havde definitivt sidste kamp i den røde trøje. Alle seks leverede et fint udtryk, hvor gejsten og spilleglæden tydeligt var i top. Efter en lidt sløv start på 2. halvleg blev det op ad bakke, og kampen blev en mere ujævn affære, hvor Mors/Thy Håndbold var skarpere i de afgørende situationer. Derfor endte kampen 36-26 til udeholdet.

Efter gårdsdagens kamp er der snart sommerferie i sigte for truppen. Det bliver en sommerferie ovenpå en sæson, som var en forbedring af sidste sæson, og et fingerpeg om at næste sæson bliver uhyggeligt spændende, og forhåbentligt med fyldte haller!

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere