Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Som nat og dag i Århus

Tirsdag aften var FHK på besøg i Ceres Arena, hvor holdet jagtede 2 vigtige point mod Århus Håndbold. FHK kunne gå til pause foran 11-15, men efter en skidt 2. halvleg måtte FHK indkassere et 32-25 nederlag i Smilets by.

Både Århus Håndbold og FHK indledte i sidste uge sæsonen med et nederlag. Det var derfor tydeligt at se, at begge hold kom ind til opgøret med et stort ønske om at kunne sætte de første to point på kontoen.

Anført af Kristian Stoklund med 3 scoringer kom FHK bedst fra start i tirsdagens opgør. Efter 7 minutter var udeholdet foran 1-4. Derefter begyndte Århus Håndbold langsomt at få fat og deres målmand Christoffer Bonde tog godt fra i kassen. Dette medførte at det århusianske mandskab kunne bringe sig i front med 7-6 efter 14 minutter.

De to hold fulgtes derfra ad og ved stillingen 9-10 tog cheftræner Jesper Houmark timeout. Timoutten havde den ønskede effekt og FHK kom i teten. Efter en god afslutning på 1. halvleg kunne udeholdet går til pausen foran 11-15.

Århus Håndbold kom tilbage fra pausen som lyn og torden. Efter 10 minutters spil kunne stregspiller Lukas Jørgensen udligne til stillingen 16-16. FHK havde svært ved at finde løsninger i angrebsspillet og derfor forsøgte holdet sig med 7 mod 6 spil. Dette fik imidlertid ikke den ønskede effekt, da Århus Håndbold lavede 3 hurtige scoringer i tomt mål, hvilket bragte dem foran 23-18.

Den manglende succes med 7 mod 6 spillet gjorde FHK spillerne rådvilde og modløse, hvilket var tydeligt at se i den sidste fase af kampen. Århus Håndbold spillede med stort overskud og vandt opgøret med cifrene 32-25.

Målscorer for FHK: Kristian Stoklund 7, Mishels Liaba 5, Jakob Mikkelsen 4, Kasper Young 3, Nicolaj Nørarger 2, Anders Kragh Martinusen 2, Mathias Hedegaard 1, Rasmus Meyer 1