Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

SønderjyskE løb fra FHK til sidst

FHK var i teten i de 45 minutters tid mod SønderjyskE, men i slutningen af kampen var sønderjyderne mere kyniske og endte med at vinde 34-37.

Fra start væltede målene ind i begge ender. For FHK var det Jakob Mikkelsen, der var den hyppigste målmager, og han var med til at give hjemmeholdet en føring på 14-11 efter 20 minutters tid af opgøret.

Med det høje tempo, som kampen var indledt i, sneg der sig også fejl ind, og det udnyttede SønderjyskE til at få udlignet til 17-17, men med en elegant scoring på et vip fem sekunder før pausesignalet lød scorede Rune Andersen til 19-18 og gav FHK en pauseføring.

Med 17 minutter tilbage af opgøret bragte Nikolaj Mehl FHK foran 27-25, men efterfølgende kom der en skidt periode, der gjorde, at SønderjyskE kom foran 27-29. Fejlene begyndte at snige sig ind i begge ender ad banen, og det lykkedes ikke FHK at komme tæt på igen, og derfor endte det med en SønderjyskE-sejr på 35-38.

Næste gang FHK skal i aktion er på fredag, hvor modstanderen er Lemvig-Thyborøn på udebane.