Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Smalt nederlag til TTH

Onsdag aften gæstede TTH Holstebro thansen ARENA. Efter en flot første halvleg, kunne FHK gå til pause med en føring på 18-15. TTH Holstebro kom godt tilbage fra pausen og ved hjælp af et vellykket 7-6 spil, kunne udeholdet trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 33-35.

Aftenen startede hektisk for FHK, da Mishels Liaba blev kaldt hjem til sin gravide kæreste under holdets taktikmødet, da hun var gået i fødsel. Senere på aftenen blev Mishels og kæresten Christine forældre til en sund dreng på 4 kg på Kolding Sygehus.

Lidt længere nordpå, i thansen ARENA, blev opgøret mellem FHK og TTH Holstebro indledt kl. 20.30 og det skulle vise sig, at blive en målrig affære. Udeholdets Magnus Bramming indledte scoringsfesten og Nicolaj Nørager fulgte efter. De to holdte fulgtes ad og efter 12 minutters spil var stillingen 9-9.

Kampen fortsatte i et hæsblæsende tempo og begge hold scorede stribevis af mål. Først omkring det 25. minut begyndte FHK at komme i teten. I den defensive ende begyndte holdet at få mere fat og målmand Jimmi Andersen havde nogle gode redninger. I den anden ende kvitterede Jakob Frederiksen og Jakob Mikkelsen med scoringer, hvilket gjorde at hjemmeholdet kunne gå til pause foran 18-15.

FHK kom fint fra start i 2. halvleg og bibeholdte føringen. Efter 34 minutters spil indkasserede TTH Holstebro’s stregspiller, Jesper Munk, sin 3. udvisning og dermed det røde kort. Efterfølgende bragte Kristian Stoklund FHK i front med stillingen 20-16.

I den efterfølgende periode kom TTH Holstebro i teten ved hjælpe af 7-6 spil. Udeholdet begyndte at æde sig ind på FHK’s forspring og efter 41 minutters spil var stillingen 23-22. Dette fik Cheftræner Jesper Houmark til at tage en time-out.

Time-outten fik ikke den ønskede effekt og TTH Holstebro fortsatte sig effektive 7-6 spil. Efter 47 minutters spil bragte Johan Meklenborg udeholdet foran 25-27 og dette fik Houmark til at tage endnu en time-out.

Kampens afslutning blev en tæt affære, men TTH Holstebro spillede rutineret og var kyniske, når FHK lavede fejl. Det gjorde, at udeholdet kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 33-35 og dermed stikke en kæp i hjulet på FHK’s sejrs stime.

Næste gang herrerne skal i aktion er på lørdag den 28. novmeber, når de møder GOG i Phønix Tag Arena kl. 16.00.

Til sidst skal der lyde et stort tillykke til Liaba og kæresten Christine med deres nye titel som forældre.

Målscorer for FHK: Kristian Stoklund 8, Martin Bisgaard 5, Nicolaj Nørager 5, Mathias Hedegaard 5, Anders Kragh Martinusen 3, Rasmus Meyer 2, Kasper Young 2, Jakob Frederiksen 2, Jakob Mikkelsen 1.