seneste nyt

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Smalt nederlag til TM Tønder

Fredericia Håndboldklub spillede her til aften første kamp i den nye thansen ARENA. Det blev en træningskamp, hvor der blev gået til vaflerne. Det var samtidig et møde mellem tidligere holdkammerater, da flere spillere havde fortid i Tønder.

De to hold spillede en omgang træningshåndbold fra starten, og formåede ikke rigtig at finde det gode angrebsspil frem. Men håndbold er også andet end angreb, og på forsvarssiden stod begge hold godt. Således var stillingen efter 15 minutter 5-5. Cheftræner Jesper Houmark forsøgte sig mere flere kombinationer og gav spilletid til det meste af bænken. I første halvleg var det f.eks. Jimmi Andersen, der vogtede målet

. Han holdt TM Tønder på 13 mål i første halvleg, hvor hans forsvar for alvor tog fra efter 20 minutter. Spændende var det at se Kristian Stoklund, og Nikolaj Mehl i aktion, men også Frederiksen, Meyer, Young, Andersen, Mikkelsen mfl. bød godt ind. Pausestillingen blev 12-13, da Peter Nielsen reducerede med 10 sekunder tilbage.

Anden halvleg blev næsten en gentagelse af første. Jesper Houmark prøvede af, så hvad hans spillere kunne. På målet stod nu Emil Tellerup, og han gjorde samme fine figur, som Jimmi Andersen.

FHK var tæt på i de sidste minutter, og da Martin Bisgaard scorede til 23-24 fornemmede man en udligning på vej, men sådan skulle det ikke gå. TM Tønder scorede til kampens slutresultat 25-26.

Fredericia Håndboldklub spiller allerede igen i morgen, hvor det gælder Kolding IF. Kampen spilles i Elbohallen kl.19.00. Og så går det for alvor løs, når FHK spiller hjemme i turneringen den 5. september mod HEI.

seneste nyt

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere