seneste nyt

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere

SEJR I TØNDER – TAK FREDERICIA!

Søndag d. 17/2 drog FHK’s 1. divisionsherrer og over 300 medrejsende fans til en udsolgt topkamp i Tønder Hal 2.

FHK kom godt fra start, hvor Rune Schrøder og Jimmi Elmgaard kunne bringe udeholdet foran 0-2. FHK var igennem hele 1. halvleg i teten, men kunne først i de sidste 5 minutter for alvor ligge afstand til hjemmeholdet, da de tre venstrehænder Kasper Young, Nikolaj Mehl og Peter Nielsen med en scoring hver sikrede en pauseføring på 10-16 til FHK.

2. Halvleg startede hårdt for FHK, der inden for de første 7 minutter måtte inkassere to udvisninger. Først til Jimmi Elmgaard og derefter Rune Schrøder. Tønder brugte denne periode til at æde sig ind på føringen og efter 37 minutters spil gjorde hjemmeholdets Emil Bergholdt det til stillingen 15-18. FHK kom tilbage i teten og efter 45 minutters spil var føringen tilbage på +6 ved stillingen 17-23.

Dette fik Tønder til at tage time out, hvilket viste sig at have den rigtig effekt på hjemmeholdet. Tønder gik frem i 5-1 og dette voldte FHK store problemer, der fik hjemmeholdet til at øjne et stort comeback. Med 3,5 minut kunne Tønders Mathias Møller reducere føringen til 24-25. FHK viste imidlertid stor rutine og efter en nervepirrende afslutning kunne udeholdet hive en sejr hjem på 25-27.

På vegne af spillerne og FHK skal der lyde en kæmpe tak for støtten til alle de medrejsende fans og sponsorer.

Sponsorerne Egeskov Turistfart, AH Autolak, Handelsbanken, HK Midt, Malergården i Fredericia, Dansk Belysnings Montage og Mobilhuset gjorde det muligt at invitere over 200 fans gratis med bus og billet til den vigtige kamp i Tønder. Sammenlagt blev der sendt 4 fyldte busser til opgøret og dette medførte en fredericiansk invasion af Tønder Hal 2.

Denne invasion af fredericianske tilskuere medførte imidlertid tvivl om, hvilket af de to tophold som faktisk var på hjemmebane. FHK spillerne berettede efter kampen om en euforisk stemning, hvor HK Ultras og andre FHK tilhængere langt henad vejen overdøvede det ellers veloplagte hjemmepublikum. Den kolossale opbakning var en altafgørende faktor for udeholdet, der uden tvivl gav sig 10% ekstra i alle aktioner og kæmpede lige så hårdt, som alle mand på lægterne.

Så endnu en gang Fredericia – TAK for støtten. Vi har Danmarks bedste hjemmebane- OG UDEBANE tilskuere.

seneste nyt

Optakt: Vi tager hul på slutspillet

Endelig åbner vi slutspillet, når vi fredag aften træder ind på det grønne halgulv i Poul Christensen Arena i Ringsted, hvor modstanderen naturligvis er TMS Ringsted. Læs mere