seneste nyt

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nyt fra 2. divisions damer

8 dage – 3 udekampe – 3 sejre!

FHK damerne har i den seneste uge haft et særdeles tætpakket kampprogram – læs trænernes referat her:

TPI-ODENSE / FHK

Først ventede TPI-Odense i en sen hverdags-kamp, hvor vi på forhånd var at regne som favoritter, da TPI indtager rækkens sidste plads.  Det blev dog ikke at se i kampen, hvor de rødklædte TPI-piger virkelig bød os op til dans og via deres 5:1 forsvar gentagende gange, forpurrende vores normalt velfungerende angrebsspil. Venstrefløj Signe Mølby holdte – via sin træfsikkerhed – FHK-pigerne inde i kampen og det hele blev afgjort til sidst, hvor FHK trak det længste stå og vandt 22-20

TEAM ESBJERG 2 / FHK
Søndag drog FHK-pigerne til Esbjerg og til den store arena Dokken, for at møde Team Esbjerg 2.
 Vi var på forhånd vidende om, at Team Esbjergs førstehold spillede Champions League  samme dag i Ungarn og derfor ikke, have sendt ligaspillere en tur ned på deres andethold denne eftermiddag. Dog havde de i 11. time, haft helt med at grave en anden tidligere ligaspiller frem, som kampen igennem var en evig trussel.

Men med en stærk defensiv, anført af en velspillende Emma Jacobsen, fik pigerne efterhånden lukket ned for Esbjergs angrebsspil. Offensivt gav det gevinst, at FHK igen og igen var udfordrende i mand-mand duellerne, hvor især Mathilde Niess gang på gang, sled sig igennem med succes. Kampen endte 22-17 til FHK.

POKALKAMP – HORNSLET / FHK
Onsdag stod der pokalturnering og Hornslet IF på programmet. Pokalturneringen har altid sin charme og kampene lever sit helt eget liv.
 Og denne blev også et kæmpe drama.

Efter en svagt spillet 1. halvleg af FHK-pigerne, blev der gravet dybt i værktøjskassen og de allerbedste fighteregenskaber blev fundet frem i løbet af 2. halvleg. Kira Jensen i målet topper i slutfasen og reddede flere store chancer fra Hornslet. Dette krydret med et mere tempofyldt angrebsspil og benhård defensiv gjorde, at den ordinære kamp sluttede 18-18.  Dramaet fortsatte og der skal nu spilles forlænget spilletid.

Heldigvis fortsætter de gode takter fra 2. Halvleg og pigerne knokler og fightede en vis legemsdel ud af bukser, så de ved dommers slutfløjt, kunne strække de knyttede næver i vejret og fejre en sejr på 23-20.

Dette betyder at FHK er videre til 6. runde i Santander Cup.

seneste nyt

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere