Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: Sejr i sæsonpremieren!

På en lækker sensommeraften dannede thansen ARENA ramme om sæsonpremieren i HTH Herreligaen, hvor Bjerringbro-Silkeborg Håndbold var gæster. I aftensolens klareste skær, skabte publikum endnu engang et inferno, der fik varmegraderne til at stige yderligere.

Kampen startede i et højt tempo, med få mål. Det skyldtes dels to hold, der lige skulle finde deres spil, samt imponerende højt målmandsspil af vores kaptajn Emil Tellerup. Storformen fra Kolding kampen havde Tellerup taget med, og med den ene pragtredning efter den anden, sørgede han for at FHK kunne tage føringen. BSH blev mere og mere rådvilde i deres angrebsspil, selv på de helt åbne målchancer. FHK’s angrebsspil med Kristian Stoklund, Mads Christiansen og Nicolaj Nørager slog kapital af kaptajnens redninger, og bragede boldene i kassen. En fornem 1. halvleg, hvor kulissen og spillet på banen dirigerede FHK til pauseføring på 12-10.

Publikums opbakning blev ikke mindre i 2.halvleg, hvor holdet sugede energien fra tribunerne til sig, og stormede mod BSH mål. Emil Tellerup fortsatte, og godt hjulpet på vej af vores nye forsvarskæmpe Lasse Balstad, landede han på en imponerende redningsprocent på 44%. Det var en 2.halvleg, hvor alt der skulle virke virkede, og vi var til tider en klasse over BSH, som kæmpede med tingene. Bund rutinerede Nikolaj Øris og Jacob Lassen fik mod slutningen af kampen bedre styr på spillet, men lige da det var ved at blive spændende røg Fredsgaard på mål og pillede pynten af dem til slutresultatet 28-26.

Alt i alt en magisk kamp, hvor man ikke kan nævne kaptajnen Emil Tellerup nok gange. I kombinationen med et brændende thansen ARENA skabte vi den perfekte sæsonpremiere!

Topscorer for FHK med 9 mål – Kristian Stoklund

//FHK

Vidste du at… det er første gang vi (FHK) har slået BSH på hjemmebane i 14 år?

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere