Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere

Nedtakt: Oprejsning trods nederlag…

I et tomt rødt og hvid-klædt Jutlander Bank Arena slog de regerende danmarksmestre et stærk spillende Fredericia hold 34-29.

Et opgør, som bar præg af masser af mål, til trods for flotte målmandspræstationer i begge ender, ved Mikael Aggerfos på 41% og Emil Tellerup på 35%.

Kampen viste to hold, som ville revanchere sig. Begge havde lidt nederlag i deres første kamp efter vinterpausen, og særligt FHK virkede tændte og opsatte på, at give Aalborg Håndbold kamp til stregen.  1. halvleg bølgede frem og tilbage, med føringer til begge hold, og endte på den utrolige stilling 20-19 ved pausen, til trods for glimrende målmandsspil i begge ender.

Efter pausen var kampen mere jævn, og med markant færre mål. Men til sidst måtte vi se os slået, hvor skarpheden og rutinen blev afgørende. Især VM-guldvinderen Magnus Saugstrup viste klasse, og scorede 6 mål på 6 forsøg. Det til trods for at FHK spillede sig markant op, i forhold til første kamp i sæsonen.

Fredericia HK-topscorer blev Martin Bisgaard og Kristian Stoklund med hver 8 mål.

Næste kamp spilles tirsdag d. 16/2-2021 i thansen ARENA, mod Ribe/Esbjerg Håndbold, og kan følges på TV2 Sport fra kl. 18:30. Her skal vi tilbage på sporet, og sikre os første sejr efter pausen!

For klubben & for byen

//FHK

//FHK

Optakt: Vi tager hul på slutspillet

Endelig åbner vi slutspillet, når vi fredag aften træder ind på det grønne halgulv i Poul Christensen Arena i Ringsted, hvor modstanderen naturligvis er TMS Ringsted. Læs mere